Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nálatok hogy telik a Karácsony?

Nálatok hogy telik a Karácsony?

Figyelt kérdés
Ha van időd részletesen ha leírnád:) annyira várom és kíváncsi vagyok hogy nálatok hogy telik, szeretnék sztorikat olvasni. tudom hogy volt már ilyen kérdés de sajnos nem találom úgyhogy ha azt belinkelné valaki nagyon hálás lennék.

2012. okt. 31. 07:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Anya, 24-e előtt 1-2 nappal elkezdi főzni a dolgokat az ünnepre. 23-án kitakarít, amibe én is segítek. 24-én délelőtt, általában olyan 9-10 óra felé elkezdjük kötözni a szaloncukrokat a fára. Ez olyan fél, 1 óra időtartamú szokott lenni. Délben ebéd, utána pihi. 1-2 óra körül elkezdjük felállítani a fát. Műfenyőnk van, úgyhogy nem kell sokat bajlódni az összerakással. Ha ez kész, akkor feldíszítjük. Ez olyan fél óra szokott lenni. Az ajándékosztás olyan este 6-7 felé történik. Beülünk a nagyszobába, és mindenki megkapja a maga ajándékát. Utána vacsizni szoktunk. 25-én, és 26-án nincs semmi. Otthon vagyunk, és mindenki csinálja a maga dolgát. Vagy tévét néz, vagy a gép előtt ül, vagy elvan azzal, amit karácsonyra kapott. Nagyjából így szokott telni.

És itt egy hasonló kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__3596774-mi..

Az első választ én írtam, úgyhogy ne lepődj meg, mert ugyanazt írtam ide is, mint oda. És egy kicsit kiegészítettem.

2012. okt. 31. 09:30
 2/3 A kérdező kommentje:
semmigond :) köszönöm szépen .
2012. okt. 31. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi még csak 2 éve élünk együtt a párommal, és ez lesz a második közös karácsonyunk itthon, úgyhogy még friss ez a rendszer, de tavaly csodálatos volt, és szerintem idén is így lesz :)

23-án elmegyünk délelőtt megvenni a fát, ha hazajöttünk, kitakarítjuk az egész lakást közösen. 24-én délelőtt feldíszítjük a fát együtt, közben karácsonyi zene szól. (Van egy nyuszink is, aki a mi kicsi babánk, ő mindig itt ugrándozik a lábunk alatt és "segít" mindenben) Aztán becsomagoljuk az ajándékokat, és megcsináljuk a kaját. Vacsi után bontunk egy üveg bort, vagy csinálunk forralt bort.

Ez a terv, és tavaly így volt.

Idén lehet, hogy apukámnál leszünk szent este, és vele meg a párja családjával töltjük az estét miután együtt is voltunk itthon.

2012. nov. 1. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!