Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Utalom a karacsonyt meg a...

Utalom a karacsonyt meg a szilvesztert, mert maganyos leszek. Mas is van igy?

Figyelt kérdés
Mar most rettegek, hogy milyen sz.r lesz. Mindenki a kis csaladjaval, baratjaval, baratnojevel, en meg kilogok a sorbol. Mit tehetnek, hogy ez ne igy legyen? Mas van meg igy ezzel rajtam kivul?
2012. okt. 28. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Előző: én tettem már fel ilyen kérdést, de senki nem mondta, hogy összejöhetnénk többen:( Bár én nem tudok főzni, talán ezért:)
2012. okt. 28. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Karácsonyt én is utálom, de inkább a rokondömping meg a sok pofavizit miatt...
2012. okt. 28. 13:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Igen, meg ket honap. Nem teljesen egyedul leszek, itt lesznek a szuleim, meg a tesoim, de mindenki elvan a sajat kis vilagaba, batyam a felesegevel, noverem a ferjevel, a baratnoim is a parjaikkal, engem most hagyott el a baratom es olyan szomoru vagyok mar most emiatt, hogy nincs kedvem semmihez, csak bent ulni es sirni... Falun lakom, nincs sok lehetosegem uj embereket megismerni, ket honap alatt aligha talalok valakit, akivel eltolthetnem az unnepeket...

24 eves lany vagyok amugy.

2012. okt. 28. 13:48
 14/16 A kérdező kommentje:
#10- es, en Erdelyben elek, nem hiszem, hogy a kornyekrol nagyon sokan irnanak ide :)
2012. okt. 28. 13:52
 15/16 anonim válasza:
Nekem meg meghalt az egész családom, szóval..
2012. okt. 28. 17:31
 16/16 anonim ***** válasza:

és ez lesz az első karácsonyod nélkülük? nekem tavaly volt az első (egy részük meghalt, másik részük szrik rám).

az a baj, hogy ilyenkor mindenhonnan a nagy szeretet ömlik,így még nehezebb

2012. okt. 28. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!