Jó lesz ez a fajta adventi naptár a gyerekeknek? Bővebben lent, összetett kérdés
Szia.
Eszembe jutott még valami. Miért nem kérdezitek meg a többi szülőt arról,hogy betudnának-e szállni ebbe? A naptárat elkészítenéd Te és az anyukád,meg pár napra ajándékokról is gondoskodtok. De 1-2 ajándékról a többi anyuka is gondoskodhatna. Ha valamelyik esetleg tud finomat sütni,akkor lehetne celofánba csomagolt muffin,zabpelyhes keksz. Esetleg pár szem tört dió,mogyoró. Celofánba téve ezekből is lehetne apró,mutatós kis csomagokat készíteni. Ha esetleg van olyan anyuka,aki szeret kézműveskedni,ő is csinálhatna valamit.Pl. sógyurmából karácsonyfadíszeket. A sógyurmát karácsonyi motívumú sütikiszúróval [szigorúan egyformával :)] kiszúrjuk,hímzőfonalból akasztót nyomkodunk a tésztára és kisütjük. Utána temperával lehet díszíteni. Szerintem nem túl nagy kiadás. Vagy horgolni valamilyen díszt,ezt akár egy nagymama is megcsinálhatja.
Az ilyen idős gyerekek olyan aranyosak,még mindennek tudnak örülni.
Még a rajzolt képhez tenném hozzá,hogy úgy gondoltam azt,hogy fénymásolópapírból lehetne kb. 10x10 cm-es lapokat kivágni,és arra rajzolni hóembert,mikulást ilyesmit. Ezt utána akár még ők maguk is kiszenezhetnék,de persze ti is kiszínezhetitek,ha úgy gondoljátok. Nagyobb is lehet,ahogy gondoljátok.
Egyszer a Praktika magazinban is láttam egy nagyon jó és viszonylag olcsó adventi naptár ötletet,de sajnos neten nem találom. Ez úgy nézett ki,hogy egy vastagabb szalag volt felfüggesztve,és erre fa ruhacsipesszel voltak feltéve papírból hajtogatott kis táskák.Ezekbe voltak elhelyezve a meglepetések. Ezt bölcsibe úgy lehetne,hogy a kis táskákra a gyerekek jelét felrajzolhatnátok. Ezekbe lehetne beletenni minden nap az ajándékokat.Na,mégis találtam hasonlót: [link]
Neten annyi jópofa ötlet van még,de természetesen a Tiétek is nagyon klassz. Csak most elszabadult a fantáziám,hátha valamelyik ötletemnek hasznát veszitek :)
[link] -hasonlót is lehet,de értelem szerűen számok helyett jeleket lennének rajzolva.Ezeket utána után lehet tölteni meglepikkel.
Ez is jópofa,csak ez már macerásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!