5 éves kislányodnak mit hoz a Jézuska idén?
Innen néztünk ki játékot.Nagyon szuperek.
A nintendo wii valóban jó ötlet meg az xbox 360 se rossz ha van hozzá kinect meg ilyen kimondott sportos játékokat veszel hozzá. Persze ezek nem olcsók de ugyanakkor valóban megmozgatja és mégis videojátékozik, illetve az egész család számára egy jó szórakozás a wii-vel együtt.
Az én kislányom még csak most lesz 3 éves de tervezem neki hogy majd ha nagyobb lesz egy ilyet veszek egyszer neki :)
Szia.
Nekem nincs gyerekem,de a keresztlánykámnak innen szoktam ajándékokat nézni: [link]
Ha nem is innen rendeled meg,legalább tudsz nézelődni és ha megtetszik valamelyik,legalább egy konkrét elképzeléssel tudsz nekivágni a vásárlásnak.
Szia.
Bocsi, hogy annyira nem tudok hozzászólni, mert nekem fiam van, de egyidős a lánykáddal.
Neki a Jézuska puzzleball-t hoz, (nagyon szereti a kirakókat, több tucat van már), lego-t és társasjátékot.
Linkelek lányos puzzleball-t:
pl: [link]
10-es vagyok.
Olvastam még szeret kártyázni, esetleg vehetnél memóriakártyát, abból is van már rengeteg féle-fajta.
Akkor írtad, hogy szeret rajzolni, akkor esetleg valami kratív dolog:
És hát a megunhatatlan babák:
Nem tudom miért, én személy szerint nagyon szeretem ezt a játékboltot, mindig megtalálom a megfelelő ajándékot, újdonságot!
Remélem tudtam segíteni, további szép napot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!