Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 5 éves kislányodnak mit hoz a...

5 éves kislányodnak mit hoz a Jézuska idén?

Figyelt kérdés
Sok minden érdekli. Szeret rajzolni, fényképezni, kártyázni, társasozni, írni, számolni, de babázni is. Kérlek linkeljetek kéept is. Köszönöm a jótanácsokat.
2012. okt. 10. 16:29
1 2
 1/14 anonim válasza:

Innen néztünk ki játékot.Nagyon szuperek.

[link]

2012. okt. 10. 17:22
 2/14 anonim válasza:
78%
én egy nintendo wii-t vennék neki mert azzal biztos hogy közeli kapcsolatban tudtok maradni és a többi konzollal ellentétben ez még meg is mozgatja
2012. okt. 10. 17:25
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

A nintendo wii valóban jó ötlet meg az xbox 360 se rossz ha van hozzá kinect meg ilyen kimondott sportos játékokat veszel hozzá. Persze ezek nem olcsók de ugyanakkor valóban megmozgatja és mégis videojátékozik, illetve az egész család számára egy jó szórakozás a wii-vel együtt.

Az én kislányom még csak most lesz 3 éves de tervezem neki hogy majd ha nagyobb lesz egy ilyet veszek egyszer neki :)

2012. okt. 10. 18:30
 4/14 A kérdező kommentje:
A számítógépes játékok nálunk kilőve, mert nem egy ekkora gyereknek való a számítógép, de azért köszönöm. Azelső válaszoló linkjét köszönöm szépen, körülnézek ott.
2012. okt. 10. 20:52
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem nincs gyerekem,de a keresztlánykámnak innen szoktam ajándékokat nézni: [link]

Ha nem is innen rendeled meg,legalább tudsz nézelődni és ha megtetszik valamelyik,legalább egy konkrét elképzeléssel tudsz nekivágni a vásárlásnak.

2012. okt. 12. 00:41
 6/14 anonim válasza:
Társas, kártya, könyv, görkori, jégkori.
2012. okt. 12. 14:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen a Tulli az szuper jó én is onnan szoktam rendelni, de most valahogy nem tudok dönteni :) A görkori az majd később lesz aktuális, a jégkori is mert el volt törve a farokcsontom és hát későbbre tervezem hogy jégre merjek menni, de jó ötlet köszönöm szépen nektek is!
2012. okt. 12. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia.

Bocsi, hogy annyira nem tudok hozzászólni, mert nekem fiam van, de egyidős a lánykáddal.

Neki a Jézuska puzzleball-t hoz, (nagyon szereti a kirakókat, több tucat van már), lego-t és társasjátékot.

Linkelek lányos puzzleball-t:

pl: [link]

2012. okt. 16. 13:28
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ez nagyon aranyos és árban is jó. Ment a zöld kéz!
2012. okt. 16. 22:18
 10/14 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Olvastam még szeret kártyázni, esetleg vehetnél memóriakártyát, abból is van már rengeteg féle-fajta.

[link]

Akkor írtad, hogy szeret rajzolni, akkor esetleg valami kratív dolog:

[link]

És hát a megunhatatlan babák:

[link]

Nem tudom miért, én személy szerint nagyon szeretem ezt a játékboltot, mindig megtalálom a megfelelő ajándékot, újdonságot!

Remélem tudtam segíteni, további szép napot nektek.

2012. okt. 17. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!