Karácsonyi ajándéknak egy 16 éves lánynak (barátnőmnek) szerintetek jó ötlet venni egy kutyus mintájú bögrét? (a kutyus a régi kutyájára emlékeztetné, nagyon szerette) vagy egy bögre túl kevés lenne?
Jó ajándék.
Egy tipp:
Ha tudsz szerez a régi kutyájáról egy fényképet, és azt a képet csináltasd a bögrére. Akkor a saját kutyusa lesz rajta. Nem kerül sokba, és elég is lenne a bögre karácsonyra.
Nem tartom jó ötletnek pláne karácsonyra.Ettől bizony
szerintem szomorú lenne.Inkább valami vidámat vegyél neki!
Ne változtasd a karácsonyt gyász megemlékezésre!
Amúgy a karácsony tudod kinek és minek az ünnepe?
A te ajándékod egy kicsit-bár jószándékból vezetve-
ellentmondásos helyzetet teremtene.
A hideg a tél amúgy is rossz hangulatot tud ébreszteni.
Szerintem sem túl jó ötlet ez a kutyás bögre, én utoljára bögrét névnapomra kaptam.
A párna inkább Valentinos, de jó ötlet. Egy 16 éves lányka megörül egy karkötőnek (ezüst vagy arany - puhatolózz nála, hogy melyiket szereti), vagy egy nagyobb plüss állatka.
Én 18 évesen karácsonyra ezt kaptam egy jó meleg pokróc kiséretében, aminek nagyon örültem, mert fázós vagyok.
Szia!
Olvastam itt, hogy a tél rossz hangulatot tud ébreszteni..ez így van :( erről ugrott be a következő ajándék ötlet :) 1 szép színes kép :)) amikor ránéz jobb kedvre derül még a borongósabb téli napokon is
itt sok szép képet találsz
vagy itt
de nézz szét többfele csak ezek gyönyörűek, olyan egyediek és jó árban vannak, figyelni kell az akciókat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!