Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek 4 barátnőmnek?

Mit vegyek 4 barátnőmnek?

Figyelt kérdés

tudom hogy még korán van a karácsonyi ajándék vásárlás, de én nem szeretnék az utolsó pillanatban venni vmit. Szóval az van, hogy 3 baránőm van ,és az egyik a leges legjobb. Én úgy szeretnék venni ajándékot, hogy egységes, mégis kicsit más ajándékot, hogy az lb kicsit jobbat kapjon ,de hasonlítson a többiekére.

(bocsi ha nem jól fogalmaztam meg) 13/L

2012. szept. 22. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Valamilyen egységes karkötőt vennék. Mindegyiknek olyat,amilyen a kedvenc színe.

Esetleg klassz kis ezüst fülbevalókat. Olyan jópofa mintázatúak vannak,abból is olyat vennék,amelyik közelebb áll a stílusokhoz.

Lehetne még valamilyen szép naplót vagy noteszt is venni

Fa dobozkát,amiben apróságokat lehet tartani vagy zenedobozt

Szélcsengőt

Világítós díszpárnát

Értelem szerűen a legjobb kicsit értékesebbet kapna,de persze ez függ attól is,hogy mennyit szánsz rá. Igyekeztem olyanokat összeválogatni,hogy annyira ne legyenek drágák,ha jól szétnézel ezeket sok helyen olcsón is meglehet vásárolni.

2012. szept. 22. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Még eszembe jutott:

Gyertyatartó

Neszesszer

2012. szept. 22. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Na,még eszembe jutott:

Tolltartó

Toll (esetleg gravíroztathatsz is bele)

Kulcstartó

2012. szept. 22. 17:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyépként én annyi pénzt fogok rájuk költeni amennyi akkor lessz, amikor veszek vmit, a barátnőim, minden pénzt megérnek nekem :)))
2012. szept. 23. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Süthetsz mézeskalácsot és kidíszítheted. Én egyszer kaptam barátnőmtől évekkel ezelőtt de még mindig megvan :)

Valami nyakláncot,karkötőt, közös fénykép egy szép keretben vagy ilyesmi :)

2012. szept. 23. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :))
2012. szept. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!