Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van itt még valaki, aki ma...

Van itt még valaki, aki ma ünnepli Szentestét?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 19:59
1 2
 1/17 anonim válasza:
Nem hetedikén?
2012. jan. 6. 20:07
 2/17 A kérdező kommentje:
Szenteste van 6-án, 7-e már karácsony első napja.
2012. jan. 6. 20:36
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem hinném, hogy Magyarországon sokan ünnepelnék az ortodox karácsonyt, de mindenesetre kellemes ünnepeket :)
2012. jan. 6. 20:41
 4/17 anonim ***** válasza:
2012. jan. 6. 20:59
 5/17 A kérdező kommentje:

Sajnos a videót nem tudom megnézni.

Amúgy nem csak az ortodoxok ünneplik ilyenkor, én görög katolikus vagyok... És köszönöm, nektek is boldog karácsonyt, vagy ha nem most ünneplitek, akkor egyszerűen csak boldog hétvégét!

2012. jan. 6. 21:15
 6/17 anonim válasza:
100%
Ma? :D Utószilvesztert ünneplek a Dokkba.. :D
2012. jan. 6. 21:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Ma. Nem minden kérdés marhaság. Tessék egy kicsit szétnézni a világban!
2012. jan. 6. 22:26
 8/17 anonim válasza:
Dokk? *-* Kecskemét? :D
2012. jan. 6. 23:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Utolsó. Sztem fullra nem Kecskemétre gondolt..::D Nem jártál még a hajógyárin? van mit bepótolnod az biztos..:D
2012. jan. 7. 01:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Kellemes Karácsonyt! :)

Én ma bontottam le a fámat.

Azonban, ha gyerek is van a családban, neki kicsit elrontja az örömét, hogy hétköznap ünnepeltek, mikor másnap suli, leckét kell írni. A rokonok ilyenkor kivesznek szabadságot, hogy meg tudják látogatni egymást, vagy hogy van?

És szegény gyerek mit mond a suliban, mikor mindenki lelkendezik körülötte, hogy mindjárt itt a karácsony, aztán meg, hogy miket kaptak.

2012. jan. 7. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.