Mit csináljak apukámnak karácsonyra? (:
Hát,nézd,gyakorlatilag fél napod marad,gondolom egész éjszaka nem akarsz fenn lenni (értsd: ébren lenni) emiatt, tehát marad a holnap napközben. Este meg már szenteste.
Ha van viaszod,néhány óra alatt egész szép gyertyát tudsz neki önteni.Az saját kezű dolog.Én egyszer a helyi művelődési központban csináltam gyerekként,amolyan karácsonyi készülődős program keretében(apu vitt el annó,hogy ne legyek láb alatt,míg anyuék díszitik a fát,meg csomagolják az ajándékokat,főzik a karácsonyi vacsorát...stb. akkoriban még nagymamám is élt )
Aztán varrhatsz is,szőhetsz is,hímezhetsz is,patchwork is szóbajöhet,...én egyik éven a mamámmal szövetkeztem,és anyunak pl. batikoltunk egy szép függönyt,ami azóta emlékké vált és az én sötétítő függönyöm lett a szobában.
Mondtam pár ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!