Nem tudok hazamenni Karácsonyra, más is van így?
Sajna ezen a melóhelyen nem igazán tudom jól érezni magamat, és ez igaz a három közvetlen kollégámra is. Nem mondtam, hogy kínai étterem. Hármunkon kívül mindenki kínai a konyhában (mi mosogatók vagyunk), és eléggé el vagyunk szeparálódva tőlük.
Arról nem is beszélve, hogy este kell dolgozni, az ünnepnapokon majd reggel is. Ami pedig végképp értelmetlen: szilveszterkor van parti az emeleten a dolgozóknak este 10 után (eszne-isznak hajnal 2-ig), de másnap viszont menj reggel 10-re, és dolgozz keményen egész nap! Természetesen le tervezem cserélni ezt a melóhelyet.
Első válaszoló! És te is külföldön dolgoztál, messze a családtagoktól, vagy pedig otthon? Mert a kettő egyáltalán nem ugyanaz.
Kulfoldon dolgoztam.
Mi a problema, ha vege a partinak ejjel 2-kor es 10-re mesz vissza? Meg nyugodtan aludhatsz 6 orat.
A kinaiak nem fognak hozzad kozeledni, Neked kell, hidd el, nem nehez, ha megismernek jopofak. Ok is tudnak am bulizni.
Egyebkent, orulj, es koszond meg a vezetosegnek hogy egyaltalan csinalnak bulit. Itt a bulin kezdj kibontakozni, meglatod jol fogod magad erezni.
Tavaly ottmaradtam a bulin (akkor más volt a szitu, mert el tudtam intézni, hogy már elsején délután megkezdjem a szabadságot), de olyan hú de nagy kibontakozás akkor sem jött össze. Meg végülis nem is szándékozom, ha egyszer cserélni akarok.
A kérdést úgyis feltehettem volna, hogy ki hogyan éli meg azt, ha dolgozni kell az ünnepekkor, pláne ha távol van a szeretteitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!