Erről az ajándékról amit a családomnak szánok mit gondoltok? (bővebben)
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Négyen élünk együtt, anya, mama, a húgom és én(17/L).
A karácsonyban elég nagy szerepet foglal az ajándékozás. Mindig veszünk mi is külön-külön nekik ajándékot.
Nos nekem most sem pénzem sem időm nem volt rá és nagyon kellemetlenül érzem magam:/
Arra gondoltam, hogy sütök mézeskalácsot és szépen megcsinálom, kidíszítem, ezt adom közösen mindenkinek itthon. Igaz a fa alá nem lesz berakva, de hátha jól sikerül.
Szerintetek?:S
2011. dec. 22. 22:37
11/17 anonim válasza:
Én már csak azt nem értem, hogy ha mindannyian azt mondjuk, hogy jó ötlet, akkor ki a fene pontozott le minket...
12/17 anonim válasza:
íme az emberek: még karácsonykor is megy a lepontozás. ha azt írtam volna, h b@zd meg a mézeskalácsot, megérteném, hogy lepontoztak, de így...egyeseket úgy pofán kéne vágni!
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat:)
(Mi az a lepontozás?)
2011. dec. 23. 12:30
14/17 anonim válasza:
A lepontozás az, hogy bejelölik a piros kézzel, hogy nem hasznos a válaszunk. Zöld kéz, ha hasznosnak tartod, piros, ha nem... De mondjuk itt ez sosem mérvadó, mindig a leghülyébb válaszaimat pontozzák fel, és a normálisakat le... Mindennek azért van jelentősége, mert ebből alakul ki, hogy hány százalékban ad valaki hasznos válaszokat.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát ez egy hülyeség :D
2011. dec. 23. 13:22
16/17 anonim válasza:
És mindannyiunkat 51%-ra pontoztak le :)
De én mindenkit felpontoztam, azért is!!
(muffinos válaszadó)
17/17 anonim válasza:
Én is felpontoztam mindenkit... az első lepontozás miatt elégedetlenkedő voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!