Szerintetek mit adjak a szüleimnek karácsonyra?
Venni nem tudok semmit, mert egy fityingem sincs, úgyhogy valami olyat akarok, amit saját kezűleg csinálok, csak nincs ötletem :\ Rajzolni nem szeretnék, mert az állati hosszú idő, mire én egy rajzzal kész leszek, úgyhogy az kilőve.
13/L
Vagy:
ha most még ezekben a napokban a mamád dolgozik, mire hazajön a munkából kirámolod a konyhaszekrényt, kitakarítod, amit kell (ritkábban használt tányérok, evőeszközök) átmosod.
De ugyanezt megteheted a spájzban is, vagy ha panelban laktok, azt a szekrényt, amit ilyesminek használtok. Vagyis olyan takarítást csinálnék meg neki meglepetésként, amit egyébként most karácsony előtti "nagytakarítás" során a mamád biztosan megcsinálna.
Én is a kuponokat javasolnám.
A meglepi takarítással nekem az a bajom hogy azzal mellé lehet fogni, több szempontból is.
Nekem legalábbis már sikerült. :(
De ha van számítógépetek és nyomtatótok, akkor szerkeszthetsz nekik egy naptárat is a saját vagy egy közös képpel.
Ha meg van akkor a Microsoft Ofice Publisernek is van ilyen funkciója, de a neten is találsz naptár szerkesztőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!