Van valakinek karácsonyi hangulata?
Figyelt kérdés
Imádom a karácsonyt, de egyáltalán nincs meg a hangulat. A lakást feldíszítettem, ajándékok megvannak, menü fejben megvan, de annyira hiányzik a hideg és a hó. Nektek nem? A varázsa teljesen elveszett szerintem hó nélkül.2011. dec. 18. 14:20
1/8 anonim válasza:
Nekem sincs egy csöpp se.
Még a lakást se diszitettem fel,bár idén lehet el is marad,24-26 nem leszünk itthon.
Ajándékok megvannak,most csomagolom épp,de hangulat nulla
2/8 anonim válasza:
első vagyok
bár hozzáteszem nekem nem hiányzik a hó és a hideg,mert az a fűtésen nagyot dob...
3/8 anonim válasza:
nekem néha megjön, de néha elmegy..
4/8 anonim válasza:
Nekem megvan,hó nélkül is de én néha ha mégis elvesződik ez az érzés,kinézek az ablakon és elképzelem a havat.......próbáljátok ki,nagyon hasznos :)
5/8 anonim válasza:
17:20 vagyok.Ha tényleg csak a hó a probléma,hát képzeld el,hogy ott futkározol a hóban,vagy szánkózol (mármint ha gyerekkorban vagy) és kész.
6/8 anonim válasza:
Nekem annyira tavaszi a hangulatom, hogy csak ma díszítgettem ezt azt, viszont a napsütésben a teraszon megszáradtak a ruhák estére.
Holnap az ablakokra azért fújok majd "egy kis havat."Hátha ezzel a hangulat télire vált.
7/8 anonim válasza:
Olyan a karácsony hó nélkül mint étel só nélkül...
8/8 anonim válasza:
na. már esik is a hó:D ma míg vártam a buszt hóemberré változtam:D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!