Ki mit vesz karácsonyra?
Anya:2 db angyalkás szappan ilyen kit anyagban(imádja az angyalos dolgokat),és még szerintem egy drágább nyakláncba tesómmal beleadunk 5000 Ft-ot(még rádiót fog kapni,de azt már nem az én pénzemből)
Apa:3 db szappant vettem neki(mimosa és jasmin illatúak),mert tudom,hogy szereti a különleges szappanokat(Scholl papucsot kap még,szintén nem az én pénzemből)
Tesó(lány,14 éves):pénztárca,hajvasálshoz ápolószerek 4 db-os(anyáéktól még hajvasalót egyben hajgöndörítőt kap,a többi számomra is meglepetés)
3 barátnőmnek(12-14 évesek):egy-egy nyakláncot medálokkal(wish-csillagok,love-szívecskék,luck-lóherék medállal),egy-egy aranyszínű csillag alakú karácsonyfadíszt és még vettem nekik faszíveket,ezekre valami szépet fogok írni,mindezt gyönyörű ajándéktáskába rakom(ezeket tőlem és a testvéremtől közösen kapják
Még hátra van egy barátnőm,unokatesóm.Ennyi embernek vettem saját pénzemből ajándékot,a mamáét,papáét,többi unokatesóét anya-apa állja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!