A macskákat beengedjük karácsonykor, szenteste a karácsonyfa alá az ajándékokhoz?
Nekünk is idén lesz (újra) az első macskás karácsonyunk. Annak idején a kiscicók felmásztak a karácsonyfa törzsén, viszont az ajándékokat nem bántották. :)
De ha félted az ajándékokat ne engedd oda a macskát. :)
Nekem tavaly kényszerből volt bent az amúgy kinti cicám (elötte műtötték), és az ajándékokhoz nem nyúlt.A diszekkel annál inkább szeretett játszadozni. :)
De ebből nem volt baj.
Ellenbe pont miatta nem kerül szaloncukor a fára, mert a régi cicáink mindig felmásztak a fa tetejére a szalon cukorért.
rágondolni is rossz, hogy mi lenne, ha egy üvegdíszre ráharapna, vagy még rosszabb,hogy az égősorra - halt meg már így kiskutya :(
Talán egy macskának több esze van.
Nekem szobacicám van és második éve ünneplem vele a karácsonyt. :) Ő sosem bántotta a fát.. (annyira:D)
Egy picit megpiszkálta a díszeket, de semmi extrát nem csinált, ami tetszett neki az az angyalhaj volt.
Hogy mit csinált az ajándékokkal? Bontogatta őket, de csak a sajátját... nagyon édes volt. Hogy honnan szúrta ki, hogy az az övé, azt nem tudom.. de lefeküdt mellé és bontogatta meg nagyon vigyázott, hogy senki se vegye el... nagyon cuki volt. :) (pedig nem olyan ajándékot kapott, amit kilehetett szagolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!