MIt vegyek a paromnak karacsonyra?
Hát az attól függ, hogy nő vagy férfi mivel ezt nem írtad :) Ha nő vehetsz neki parfümöt,sminkek, könyv csokit, ruhát, ha szeret sütni főzni akkor szakácskönyv vagy valami különleges sütőformát :) (de ha ilyesmit veszel mindenképpen vegyél még mellé egy kis apróságot is, mert csak "házimunkához" való dolgoknak annyira nem örülünk ;D ), akár ha szereti a füstölőket gyertyákat vehetsz azt is, vagy elvihetnéd vacsorázni a kedvenc éttermébe,de nem mondott semmit amire vágyna?
Ha férfi akkor: parfüm, valami ami a hobbijával kapcsolatos, esetleg ruha? Na ide nem sok mindent tudtam :) de azért ide is ide írom: nem mondott semmit amire vágyna?
(csak azért kérdem mert én szoktam olyat,hogy mondom, hogy elfogyott ez meg ez..:D) Remélem tudtam segíteni :)
A parom fiu elfelejtettem irni :D! Mondta h kene neki polo meg nadrag csak mindezt nelkule nem tudom meg venni mert nagyon valogatos! vele meg mar voltam vasarolni de nem igazan mondta meg h mi tetszik neki mert mindig azt mondja h ra ne koltsek!
Koszi szepen a tippeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!