Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok van már 3channel táskám, iphone3 és4, apple asztalgép és laptop, apple táblagép.... M.A.C factor sminkeim is megvan mindenem mit kérejek vajon
2011. dec. 16. 17:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egy az, hogy nem kamu! Minek kamuznék? Nem értelek titeket! Komolyan! Nyelvtant nem kérek elég az a suliba.jolvan és?? Nem mindegy ha félre irok valamit?most javitsák a laptopom és csak tabrol vagyok!! Ennyih!
2011. dec. 21. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted érdekel is valakit a hisztid?:)

Kérjél Canesten-t a gombás pinádra.

2011. dec. 21. 14:35
 13/13 anonim válasza:
100%

Hisztizik itt a gazdag pics@. Majd' megszakad a szívem, amikor ilyen szegény szerencsétleneket látok, akik a hájas s*ggüket is húszezresekkel törlik ki. Ha megvan minden, amire anyagilag szükséged van kérj lelket. Én nem irigykedek, megelégszem kevéssel is. De az, hogy látszólag mindened megvan csakis anyucinak, meg apucinak köszönheted. Kérj könyvet és tanulj meg beszélni, és emberként viselkedni. Lehet, hogy én csóró vagyok, de a saját erőmből 100x többre viszem, mint te, aki 20 koráig a szülein fog élősködni, aztán apuci cégénél szépen felszalad a ranglétrán, rajtad meg apuci alkalmazottai. 16l

Boldog karácsonyt tökéletes életű lány. Kérj 1 házat, kocsival, meg hamisított jogsival. Meg mondjuk Jusztin Bibert fizesse ki neked anyu.... lesz 1 jó csajod.

2011. dec. 22. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!