Mit kérjek karácsonyra?
Szerinted érdekel is valakit a hisztid?:)
Kérjél Canesten-t a gombás pinádra.
Hisztizik itt a gazdag pics@. Majd' megszakad a szívem, amikor ilyen szegény szerencsétleneket látok, akik a hájas s*ggüket is húszezresekkel törlik ki. Ha megvan minden, amire anyagilag szükséged van kérj lelket. Én nem irigykedek, megelégszem kevéssel is. De az, hogy látszólag mindened megvan csakis anyucinak, meg apucinak köszönheted. Kérj könyvet és tanulj meg beszélni, és emberként viselkedni. Lehet, hogy én csóró vagyok, de a saját erőmből 100x többre viszem, mint te, aki 20 koráig a szülein fog élősködni, aztán apuci cégénél szépen felszalad a ranglétrán, rajtad meg apuci alkalmazottai. 16l
Boldog karácsonyt tökéletes életű lány. Kérj 1 házat, kocsival, meg hamisított jogsival. Meg mondjuk Jusztin Bibert fizesse ki neked anyu.... lesz 1 jó csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!