Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 600 ft-ért lehet venni ilyen...

600 ft-ért lehet venni ilyen pakkot amibe van (női) tüsfürdő, sampon vagy ilyenekre gondolok? Vagy már mind drágább?

Figyelt kérdés
vagy milyen ötletet tudnátok ajánlani? ami esetleg nem is drága, az is jó ha kézzel készitett... csak ne legyen drága.
2011. dec. 16. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
600 forintért kizárt - max valami noname saját márkást, de azt is csak külön, nem pakkban
2011. dec. 16. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:

általában az ilyen pakkok 1000 ft körül vannak, de épp tegnap voltam a tescoban és ott a leárazott cuccok között volt egy ilyen ami 500 ft körül volt, mert el volt szakadva a csomagolás, de nem volt vészes, talán megnézhetnéd ott ha van a közeletekbe

De viszont 600 Ft-ért már lehet venni, tusfürdőt, fürdősót, illatos gyertya

2011. dec. 16. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen kozmetikai csomagok 1000Ft körül kezdődnek.

600Ft-ért füstölőt, mécsestartót, képkeretetet tudsz venni meg hasonlókat. Ha csak ennyi pénzed 100Ft-osban érdemes szétnézni, én vettem már ilyen helyeken nagyon jó ajándékokat nagyon jó áron. :)

2011. dec. 16. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!