Szerintetek ez jó ajándék karácsonyra?
Figyelt kérdés
A barátommal még csak 5 hónapja vagyunk együtt 22 éves és én nem vagyok valami jó ajándék vásárlásba főleg fiúknak na meg ebbe az évbe nem is nagyon engedhettem meg magamnak hogy ajándékokat vegyek...Ezért vettem neki egy kép keretet amibe majd a közös képünk lesz ami mellég még vettem egy macit ( ami hozzá kell tenni nagyon aranyos és ahogy ismerem a barátom hiába 22 éves de nem tartaná azt a macit ,,gáznak" :)) )és még veszek mellé valami bonbont.. Szerintetek ez így jó? vagy vehetnék mellé még vmi kissebb dolgot? ha igen , mit? :)2011. dec. 15. 21:13
1/5 anonim válasza:
a keret és a maci elég. A bombon sem kell már. Am nem gáz a maci sem. Szerintem senki nem tartaná annak, ha a párjától kapná.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. dec. 16. 12:44
3/5 anonim válasza:
Ez egy jó kis ajándék, ha meg nagyon akarsz venni valami kis édességet akkor vegyél egy jó csokoládét Pl mogyorós csoki, kekszes csoki! Ezek szerintem a legjobbak! De tényleg! Grat az összeállításhoz!
4/5 anonim válasza:
3 válaszoló vagyok: Még a barackos kekszes is nagyon finom szerintem, na meg a karamellás csoki is jó! Én ezeket a csokikat a BOCI, vagy a MILKA márkájú csokikra gondoltam! Adsz neki 1 vagy 2 tábla csokit a keret meg a mackó mellé és kész!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm és vettem neki egy csokit meg egy boldog karácsonyos képeslapot :)
2011. dec. 20. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!