Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ez szerintetek jó karácsonyi...

Ez szerintetek jó karácsonyi ajándék?

Figyelt kérdés

[link]

Édesanyámat lepném meg vele, anyagilag nem vagyok eleresztve, mivel még jelenleg is tanulok. (Tudom nem az ajándék a lényeg hanem a szeretet)

Parfüm már unalmas, idén valami egyedibbet szerettem volna ajándékozni

Ráadásul kuponvilág segítségével, elég nagy kedvezménnyel hozzá lehet jutni :) Ami szintén nem utolsó szempont

Mi a ti véleményetek erről?

Megfelelő karácsonyi ajándék lehet? Vagy ezzel inkább az ember a barátnőjét lepje meg, ne az édesanyját?

Hm nem tudom, ebben az ajándék vásárlásban sosem voltam jó :)

2011. dec. 13. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem szép, nekem legalábbis tetszik :)

De iszonyú drága.

Ez a kuponvilág akkora, de akkora lehúzás...

csak két példa, de lenne ezer (más, szebb dobozban is, mint ezek, de hadd ne én keresgéljek)

[link]

[link]

2011. dec. 14. 03:36
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

Mindig is tudtam, hogy nagyon sokat rátesznek az alap árra, de ez azért durva...

Második linket ahol a legolcsóbb 13,31$ az pont 3k, mint most náluk a kedvezménnyel... Viszonyt legalább nincs borsos szállítási költség, (drágább lenne mint maga az ékszer behozatni)tehát itt veszem meg, ha erre fog esni a választásom :)

2011. dec. 14. 08:49
 3/4 anonim válasza:
Úristen de szééép! Biztos anyud nagyon fog örülni, hisz nőből van :P és, hogy még tőled is kapja le se fogja venni. :)
2011. dec. 14. 12:56
 4/4 anonim válasza:
Én ilyet még 3-4 éve 270 ft-ért vettem az eurós boltban. Biztos nem volt igazi, de célnak megfelelt. :)
2011. dec. 15. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!