Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Tabletet szerettem volna ,de a szüleim azt mondták hogy azt nem kapok,aztán egy macskát szerettem volna de azt is lefújták .............ruhám vannak .....könyveim is .....fogalmam sincs hogy mit kérjek.Légyszi írjatok tippeket.
2011. dec. 11. 13:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
.........:-) én úgy döntöttem hogy spórolok és jövő karácsonyra pedig össze jön a pénz és veszek 3-asat vagy ha lesz akkor 4-eset de lehet hogy akkora mást akarok de nem hiszem már ez a második éve hogy ezt akarok csak tavaly nem izgatott ennyire
2011. dec. 11. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
2011. dec. 11. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Alcor nem ér annyit amennyi az ára.

Nekem PocketBook IQ-m van, színes kijelző, Android, internet, stb. És 35E ft. Lényegesen jobb minőség mint az Alcor de olcsóbb mint eg tablet, a tudása pedig szinte ugyanaz.

2011. dec. 11. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:

[link]

melyiket érdemes??

2011. dec. 11. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Leírom, és figyemesen olvasd végig:

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSS:::::::::::::::

MANGÁT.

2011. dec. 11. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:

én mp3 lejátszót kértem,azt használnám buszon amíg beérek,meg hazafelejövet,mást nem tudnék kihasználni azok közül,amit anyagilag felérnek a szüleim...

ilyn tabletekről meg álmodni se merek.

2011. dec. 11. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:

21:03

Az IQ-t. Az sokat tud, színes, stb. A többi társa drágább és/vagy fekete-fehér vagy nincs rajta net.

2011. dec. 12. 08:13
 18/18 akos987532 válasza:
Telefont pl.:ZTE Blade,Samsung Galaxy Mini s5570,LG Potimus One , Boxzsák boxcucokkal én ezeket kérem meg PS emre játékokat
2011. dec. 13. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!