Mit kérjek karácsonyra?
Alcor nem ér annyit amennyi az ára.
Nekem PocketBook IQ-m van, színes kijelző, Android, internet, stb. És 35E ft. Lényegesen jobb minőség mint az Alcor de olcsóbb mint eg tablet, a tudása pedig szinte ugyanaz.
Leírom, és figyemesen olvasd végig:
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSS:::::::::::::::
MANGÁT.
én mp3 lejátszót kértem,azt használnám buszon amíg beérek,meg hazafelejövet,mást nem tudnék kihasználni azok közül,amit anyagilag felérnek a szüleim...
ilyn tabletekről meg álmodni se merek.
21:03
Az IQ-t. Az sokat tud, színes, stb. A többi társa drágább és/vagy fekete-fehér vagy nincs rajta net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!