Mit kértek karácsonyra? :D
Én annyira nem kértem, de végül közösen azt találtuk ki, hogy E-Book olvasót kapok, mivel imádok olvasni, és rengeteg dolgot csak monitoron tudtam eddig, és eléggé tönkre vágtam a szemem vele... Szóval ennek nagyon örülök, és nagyon hasznos lesz.
De tényleg nem "kértem" olyan értelemben, hogy drágának találtam, és ezért magamtól nem is mondtam.
Lottó ötöst. Torony órát láncostól.
Amúgy beérném egy Delorean időgéppel is.
Egyik hasonló kérdésre már válaszoltam, most ide is bemásolom:
Munkahelyet! Aztán a keresetemből megvehetem mindazt amit szeretnék. Most egy autó ami nagyon jól jönne már. Legyen négy kereke és guroljon, a többi nem lényeges. Azonban nem megkapni szeretném, hanem saját magam megdolgozni érte, ha már eddigi "rövidke" életem során nem sok mindent tudtam felmutatni. Egy dolgot azonban nem tudok megvenni, a szeretetet, de ezt nem is kell, mert alapból kapom, ha nem is barátnőtől (mert nincs, de még nagyon barátom sem), a szüleimtől biztosan!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!