Van egy jó kérdésem. Mit kérjek karácsonyra?
Ez mennyire szomorú... Anyagilag megvan mindened, de érzelmileg semmi, üres vagy, mint egy szappanbuborék. Olvasni nem szeretsz, sem nem mennél szivesen a családoddal valahová, valamilyen közös programra, de barátaid sincsenek, akikkel koriznál télen, vagy csak érdekelne egy szinházi előadás. 12 évesen nincs egy hobbid, nem érdekel szinte semmi, csak a trendi cuccok.
Te jó ég... és ezek a kölkök jelentik a jövő nemzedékét :(((
Szerintem ebben az esetben semmit,de ha már,akkor:
kamera,fényképezőgép,nyomtató,hangfal,webcamera,dvd lejátszó
Hajvasaló,hajszárító
Utazás,koncertjegy
Bútor a szobádba
Hát, ha a te helyzetedben lennék, én az alábbiak közül kérnék valamit:
- nekem első helyen lenne a könyv (most is ott van), szóval bocsi, de csak ezzel tudok kezdeni (imádok olvasni),
- színházjegy, mert a kedvenc szórakozásom, csak sajnos mostanában nem nagyon engedhetem meg magamnak se pénzben, se időben,
- dvd, valami jó filmmel, esetleg - ha olcsóbb! - akkor egy évad valami sorozatból, amit szeretek (bár nem nagyon nézek sorozatokat, talán valami, amit régen néztem, nosztalgiának),
- mozijegy, bár most nem tudom, mik mennek, szóval meg kéne nézni, hogy van-e valami, ami érdekel, de gondolom azért találnék.
Szóval, ez én vagyok. Hogy te mit kérj, ismeretlenül nem tudom megmondani, de hátha tudtam ötletet adni.
Lehet most már olcsóbb DVD, sőt Blu-Ray lejátszókat is kapni, szóval, ha pl. az nincs neked, akkor lehet azt is kérni, már ha szeretnél ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!