Ötletek, lehetőleg saját készítésűek? 15/L
Van egy nagyon jó barátom fiú februárban lesz 17. Nagyon szeret sportolni, karatézik, folyamatosan járja világot a meccsek vagy minek nevezik miatt(vb-n is indult)
Nem iszik alkoholt, de nagyon szereti az állatokat, van is neki egy leopárdgekkója meg halai. Kedvenc színe kék. Nagyon stílusosan öltözködik, nagyon igényes. Saját kezűleg szeretnék készíteni neki valamit de nem nagyon van ötletem:/
másik:
Bátyámnak. 20 éves nagyon sokat bulizik, egyetemen van, sajnos cigizik(gondoltam valami cigitartó dobozra, de nem akarom buzdítani a cigire vagy ilyesmi tehát nem olyan jó ötlet). Szeret sportolni szereti az állatokat. sokat ad magára, parfümöt nem szeretnék neki mert drága az amit használ..(nem tudnám megvenni neki)
harmadik, Húgomnak:
15 éves(igazából mostoha húgom)
nem szeretem sőt.. nagyon nem szeretem nem kedvelem, viszont mégis csak kéne neki adnom valamit. Sokat olvas, nem szereti annyira a sminkeket nem ad nagyon magára, nem szereti az állatokat, nincs nagyon stílusa sem, nem igényes.. fogalmam sincs mit vegyek neki..
fiubarátodnak: szerintem vegyél neki valami karatéval kapcolatos dolgot, vagy valami szép díszt kék színűt persze :D
tesódnak: szerintem vehetsz neki cigi tartót valami szépet és gravírozhatnál rá, vagy újra tölthető öngyújtót arra is bírsz gravírozni
mostoha hugodnak: hát nem tom, vegyél neki könyvet, olyan fajtát amilyet ő is szeret
Köszönöm, de saját kezűleg szeretnék csinálni valamit ami azért nem is gagyi! Tesómnak meg mondom, hogy nem szeretném h cigivel kapcsolatos legyen:/
Ha tud valaki valamilyen kreatív ötletet írja le légyszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!