Vajon megkapom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy anyuéktól karácsonyra ezeket kérem: xbox360, kinect, és mint tudjuk, ez nem egy olcsó ajándék, de ma láttam a boltban egy márkás plüssöt, és azt mondtam neki, inkább ezt kérem karácsonyra. Erre ő:
-Inkább kérd azt, amit eddig kértél, mert az egy nagy ajándék, ez pedig már nem neked való! - pedig csak 10 éves vagyok. Nem egyszer megkérdeztem már, megkapom-e, de ő mindig azt mondja mosolyogva, nem tudja. Az anyagi helyzetünk: átlagos, de hamarabb gazdag, mint szegény.
2011. dec. 3. 18:29
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt kifelejtettem, kinek mondtam, hogy inkább a plüssöt kérem: anyunak! :D
2011. dec. 3. 18:32
2/9 anonim válasza:
ne legyél ilyen kiváncsi, meg amúgy sem tudjuk. majd kiderül nemsoká
3/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, túl kíváncsi vagyok.. majd meglátom! De azért köszönöm!
2011. dec. 3. 18:41
4/9 anonim válasza:
valószinű már megvették az ajándékod,ugyh már csak várakozz szépen
5/9 anonim válasza:
Bárcsak nekem is még ilyen problémáim lennének . :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Igen, várakozom, csak már nagyon türelmetlen vagyok! :)
2011. dec. 3. 20:51
7/9 anonim válasza:
Vegyél egy adventi kalendáriumot! Azzal hátha gyorsabban telnek a napok! Minden nap kinyitsz egy ajtót, és az ajtó mögött egy kis kocka csoki van!
8/9 anonim válasza:
Szerintem is már megvették, és le akarnak beszélni a plüssről. :D
9/9 A kérdező kommentje:
4. köszönöm, ez nagyon jó ötlet!
2011. dec. 4. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!