Saját készítésű ajándékötletek!? Pls. Anyukámnak nincs ötletem hogy mit adjak és gondban vagyok.
Attól függ például, hogy milyen anyukád ízlése, mit szeret?
Hátha segít... Az enyém sokat éjszakás, így nappal kell, h. aludjon, és mindig egy sálat terít a szemére. Én varrtam neki egy olyan szemmaszkot. ^^
szerintem figyeld meg, hogy mi az, amire esetleg szüksége lehet, de akár valami aranyosat is varrhatsz, ragaszthatsz, barkácsolhatsz, amiből később csak dísz lesz. :) Az, hogy miatta dolgoztál vele, és személyre szabott, az biztos teszik majd neki. :)
fa kis dobozkát vettem, amit én díszítek ki. belerakhatja az ékszereit stb...
te is fűzhetsz neki egy nyakláncot, karkötőt.
veszel egy sima egyszínű zoknit, és arra valami szépet varrsz. pl a nevét, vagy h szeretlek anyu.
egy képes könyvet is csinálhatnál. veszel egy olyan füzetet aminek kemény táblás az eleje, és azt kidíszíted. pl betűmatricákat veszel, és ráragasztod úgy, hogy ki lehessen olvasni h 'emlék'. és beleragaszthatod a családi képeket, amik a nyaraláson készültek, és alá írod a dátumot, helyszínt, és hogy milyen emlék köt hozzá. vmit rajzolgathatsz is a képek mellé, ami éppen hozzá kapcsolódik. pl ha tengerparton nyaraltatok akkor egy cápát v vitorlást rajzolsz mellé. kidíszíted csillámokkal, szalagokkal, matricákkal, csillogós tollakkal. az egészet pedig egy nagy masnival zárod be. szerintem nagyon szép lenne :)) én most készítgetem már anyunak a nyári szülinapjára :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!