Milyen focis karácsonyi ajándékot vegyek?
Figyelt kérdés
az egyik osztálytársamnak kell vennem valamit,azt tudom,hogy imádja a focit,úgyhogy mindenképp valamilyen focis ajándékot szeretnék.de mégis milyet??2011. dec. 3. 11:30
1/5 anonim válasza:
Egy focis ajándéktárgy a kedvenc csapata címerével (pl. bögre, minisál, kulcstartó stb.). Kérdezd meg a barátaitól, melyik a kedvenc csapata, vagy kutass a közösségi oldalon, hátha bejelölte vmelyik csapatot kedvencnek.
Mennyi a max értékösszeg amiben vásárolhatsz?
2/5 A kérdező kommentje:
nincs max összeg és a Barcelona a kedvenc csapata
2011. dec. 3. 17:03
3/5 anonim válasza:
Akkor vmi Barcelonás ajándéktárgy. Sportboltokban, neten lehet kapni.
4/5 anonim válasza:
Én láttam egy olyan golyóstollat,aminek a végén egy focilabda van.(Még pörög is:D)Nem tudom,hol lehet kapni,talán írószerben...
5/5 anonim válasza:
Kedvenc csapat? Olyan pólót, focilabdát, focis kulcstartót, focis mobildíszt, focis hegyezőt, focis radírt, focis ceruzadíszt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!