Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Újabb uncsi ajándék kérdés,...

Újabb uncsi ajándék kérdés, de szerintetek jó/elég ez? :-)

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, közeleg a karácsony de nem vagyok túl kreatív, és nem tudom kihúzni belőle mit szeretne, mindene megvan,ami megtetszik neki megveszi,nem szereti az édességet...

így gondoltam veszek egy nagyobb szebb dobozt és apróságokkal telerakom:

-sütök mézeskalácsot, azt is egy szép karácsonyi

fémdobozba teszem, kidíszítem szépen.

-2 mozi/színházjegy de még ki kell szedjem belőle hogy mit szeretne megnézni, vagy ha nem tudom akkor ilyen ajándék beválthatós dolog :)

-egy üveg jó bor (szintén ki kell derítsem milyet szeret...)

-2 szép borospohár gravíroztatva-mit gravíroztassak rá szerintetek?

köszi mindenkinek aki válaszol, szerintetek kéne még valami?:) még persze írok mellé valami kis levelet lapot meg viszek sütit.

2011. nov. 27. 12:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Suti mar nem kell, ott van a mezeskalacs.

2 jegy jobb, mint az ajandek bevalthatos dolog. Nem kell hogy amusor valasztasod tokeletes legyen, nem kell csak arra, amit O akar megnezni. 4 honapja vagytok egyutt, meg mezeshetek, ha igaz, meg a holdra is felmegy veled, barmit vegig ulne veled. Azt is amit TE akarsz megnezni az O tarsasagaba.

Uveg bor jo, nem kell hozza mar a ket pohar.

2011. nov. 27. 12:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jobb két jegyet adni, mint utalványt/kupont, az olyan személytelen, akár pénzt is adhatnál neki...

Szerintem színházjegyet adj, ne mozijegyet. Moziba bármikor eljuthat az ember, a színház az különlegesebb, szépen kell kiöltözni, és akármilyen műsorra veszel jegyet, biztos, hogy élmény lesz már csak a légkör miatt is.

2011. nov. 27. 12:33
 13/24 A kérdező kommentje:

sok is?huhh...

akkor most pohár ne legyen vagy mozijegy?

2011. nov. 27. 12:33
 14/24 A kérdező kommentje:
amúgy a beválthatós dolgot úgy értettem , hogy lehet kapni olyan két jegyet amit majd akkor kell eldönteni hogy mit akarunk megnézni, amikor elmegyünk. ilyet színházba is lehet?
2011. nov. 27. 12:36
 15/24 anonim ***** válasza:

1. mezeskalacs

2. Jo uveg bor

3. 2 musorjegy

2011. nov. 27. 12:36
 16/24 A kérdező kommentje:

vagy a müpába koncertre olyan amit majd ő dönthet el hogy melyik koncert legyen? lehet kapni?

bocs a sok kérdésért, eléggé izgulok, tudom , hogy szuper ajándékot fogok kapni tőle :S

2011. nov. 27. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az elején adj kevesebb ajándékot. Inkább 'jelképes' legyen. Mert kijöhetsz úgy is a dologból, mintha meg akarnád vásárolni a szeretetét.

Ha jövő ilyenkorra is együtt vagytok, akkor mehet a sok ajándék.

De mivel szeret a kicsit is becsülni fogja.

2011. nov. 27. 12:41
 18/24 A kérdező kommentje:

najó, akkor a végleges, hogy saját készítésű,meg süti meg élmény is legyen benne:

saját készítésű fadoboz, benne a mézeskalács

bor

2 színházjegy

2011. nov. 27. 13:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Igy van, boven eleg. Ne az O "szuperajandekaval" probald felvenni a versenyt.
2011. nov. 27. 13:06
 20/24 anonim ***** válasza:
igen, ez a 13:04 alatt felvázolt verzió a nyerő, kedves kérdező :)
2011. nov. 27. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!