Ha megveszed előre az ajándékokat, hogyan tudod megállni, hogy ne add oda?
Figyelt kérdés
Novemberben három nagyon jó ötletem is volt, hogy mit vegyek egyes családtagoknak karácsonyra. A bajom csak az, hogy amint megvettem, mindig elszállt a késztetés, hogy karácsonyi ajándék legyen, még aznap odaadtam, hogy örülhessenek. Így viszont törhetem újra a fejem, kinek mit vegyek.2011. nov. 24. 22:08
1/6 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen késztetésem, hogy hamarabb odaadjam. Tudom hogy azt karácsonyra vettem, karácsonykor fogják megkapni, ennyi.
2/6 anonim válasza:
Sosem volt ilyen késztetésem! Inkább az okozott gondot még gyerekként, h ne kutassam fel és nézzem meg mit kapok. 1x sikerült az akkori kedvencemtől, kazit megtalálnom és titokban meghallgattam.
3/6 anonim válasza:
Hát az embernek nem biztos hogy van pénze még egyet, meg még egyet venni. De ennyi ötletem sincs sajnos.
4/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele mint Te. Nekem azért is nehéz még,mert én egész évben készülök a karácsonyra.Ezt értsd úgy,ha meglátok valamit és tudom,hogy a családomból van olyan,akinek tetszene megveszem.Vagy ha nagy leértékelések vannak. Nehezen tudom megállni,nagyon nehezen de mégse adom oda. Én még a bon-bonokkal állok hadi lábon,mert azokat meg mindig megeszegetem :) Azokat általában 24-én szoktam megvenni,vagy ha más alkalomra veszem,akkor aznap.
5/6 anonim válasza:
Eldugatom tesómmal :D
Most megoldódott ez a gond, mert 1000 km-re vagyok a családtól, és így nem tudom oda adni.
6/6 anonim válasza:
Én ezt csak a kislányommal szemben nem tudom megállni. Már legalább 1 hónapja veszek ezt-azt neki, hogy majd karácsonyra lesz...de eddig mindig odaadtam neki, miért álljon a szekrényben, mikor addig is játszhat vele?! Mostmár csak kinézem, mit szeretnék, és majd 2 hét múlva vásárolok Neki. Persze másnak már hamarabb elkezdem, nekik úgysem adom oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!