Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hol lehet kapni elfogadhatóan...

Hol lehet kapni elfogadhatóan kinéző és olcsó műfenyőt?

Figyelt kérdés
Műfenyőre szeretnénk áttérni több okból is (főleg anyagi), de 10 e Ft alatt nem igen láttam szépet, amit meg az interneten hirdetnek, nem tudom, hogy néz ki élőben. Ha valaki tud segíteni, megköszönném.

2011. nov. 23. 05:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olcsón nem is fogsz sehol szépet kapni. Annyit tehetsz, hogy idén keresel valami alternatív megoldást (akár venni egy nem szépet, akár az idei karácsonyfának beállítani egy csokor fenyőágat), és vagy a karácsony utáni leárazásokon veszel fenyőfát, vagy félreteszel, és csak jövőre. Ilyen típusú kiadásoknál én képes vagyok nyitni egy borítékot, amire ráírom, hogy "karácsonyfa" és belerakok havonta egy ezrest.
2011. nov. 23. 08:47
 2/7 anonim válasza:
Mi 3 éve teljesen véletlenül láttunk meg a TESCO-ban a csúnya műfenyők közt egy 180cm-es igazinak tűnő karácsonyfát, és az ára is meglepően olcsó volt. Minden évben meglepődnek a vendégek, amikor megtapogatják, hogy tényleg mű-e... :D Ha van a közeledben Tesco, nézz be, hátha neked is szerencséd lesz! :)
2011. nov. 23. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap láttam én is a Tescoban egy elfogadhatót, bár csak kiállított darab volt, az is 1.8 m magas. Kis tobozok is voltak rajta. A neten nézegettem, de így látatlanban nem merem megrendelni. Nem tudnál küldeni fényképet a fátokról privát üzenetben? Köszönöm!
2011. nov. 23. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Pár éve mi is vettünk a tescoba tobozos fenyőt,amot írtál.Szép feldíszítve.Amúgy merre laksz, mert Jászberényben a Barakkba van gyönyörű, tisza eredeti.8900ft-t
2011. nov. 23. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Szia! Dunaújvárosi vagyok. Azért köszönöm! Ha nem lesz más, és jön még áru a Tescoba, akkor megvesszük mi is azt a kis fát. Én híve voltam az igazi fenyőnek, mindig is az volt, de most nem lesz rá keret, hogy minden évben több ezer forintot áldozzunk rá. A lucfenyő pár nap múlva már potyog. Van egy másfél éves kislányom, ő meg biztos, hogy hozzá szeretne nyúlni.
2011. nov. 24. 05:49
 6/7 anonim válasza:
Én OBI-ban vettem tavaly.
2011. nov. 24. 13:08
 7/7 anonim válasza:

Kérdezőnek (tőlem kérted a képet privátban) Kép sajnos nincs róla, így nem tudok küldeni. A fa még dobozban van a szekrény tetején. :D A tobozos fa is szép, anyuméknak olyat vettünk következő évben.

Keresgess az üzletekben, biztos rá fogsz bukkanni egy olyan fára, ami megtetszik. :)

2011. nov. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!