Hol lehet kapni elfogadhatóan kinéző és olcsó műfenyőt?
Figyelt kérdés
Műfenyőre szeretnénk áttérni több okból is (főleg anyagi), de 10 e Ft alatt nem igen láttam szépet, amit meg az interneten hirdetnek, nem tudom, hogy néz ki élőben. Ha valaki tud segíteni, megköszönném.2011. nov. 23. 05:53
1/7 anonim válasza:
Olcsón nem is fogsz sehol szépet kapni. Annyit tehetsz, hogy idén keresel valami alternatív megoldást (akár venni egy nem szépet, akár az idei karácsonyfának beállítani egy csokor fenyőágat), és vagy a karácsony utáni leárazásokon veszel fenyőfát, vagy félreteszel, és csak jövőre. Ilyen típusú kiadásoknál én képes vagyok nyitni egy borítékot, amire ráírom, hogy "karácsonyfa" és belerakok havonta egy ezrest.
2/7 anonim válasza:
Mi 3 éve teljesen véletlenül láttunk meg a TESCO-ban a csúnya műfenyők közt egy 180cm-es igazinak tűnő karácsonyfát, és az ára is meglepően olcsó volt. Minden évben meglepődnek a vendégek, amikor megtapogatják, hogy tényleg mű-e... :D Ha van a közeledben Tesco, nézz be, hátha neked is szerencséd lesz! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap láttam én is a Tescoban egy elfogadhatót, bár csak kiállított darab volt, az is 1.8 m magas. Kis tobozok is voltak rajta. A neten nézegettem, de így látatlanban nem merem megrendelni. Nem tudnál küldeni fényképet a fátokról privát üzenetben? Köszönöm!
2011. nov. 23. 18:28
4/7 anonim válasza:
Pár éve mi is vettünk a tescoba tobozos fenyőt,amot írtál.Szép feldíszítve.Amúgy merre laksz, mert Jászberényben a Barakkba van gyönyörű, tisza eredeti.8900ft-t
5/7 A kérdező kommentje:
Szia! Dunaújvárosi vagyok. Azért köszönöm! Ha nem lesz más, és jön még áru a Tescoba, akkor megvesszük mi is azt a kis fát. Én híve voltam az igazi fenyőnek, mindig is az volt, de most nem lesz rá keret, hogy minden évben több ezer forintot áldozzunk rá. A lucfenyő pár nap múlva már potyog. Van egy másfél éves kislányom, ő meg biztos, hogy hozzá szeretne nyúlni.
2011. nov. 24. 05:49
7/7 anonim válasza:
Kérdezőnek (tőlem kérted a képet privátban) Kép sajnos nincs róla, így nem tudok küldeni. A fa még dobozban van a szekrény tetején. :D A tobozos fa is szép, anyuméknak olyat vettünk következő évben.
Keresgess az üzletekben, biztos rá fogsz bukkanni egy olyan fára, ami megtetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!