Fiút húztam az osztálykarácsonyon, fogalmam nincs mit adhatnék, tudtok ötleteket?
Szereti a horgászatot, a vadászatot,terepmintás cuccokat, kicsit visszahúzódó. Kérlek segítsetek!
(hülye válaszoktól kíméljetek, kérlek)
Szerintem egy osztály karácsonyi ajándékozásnál, nem kell nagyon drága ajándék, ez csak jelképes ajándékozás.Perpillanat nincs ötletem, de a 4000ft-t sokallom.Nem biztos hogy te kapsz ennyi értékben.
Pl:horgászszék?
Hehe... Detto ugyan ezek a hobbiaim, és én is ebbe a korosztályba tartozok.
Szerintem vadászcuccot ne vegyél, mert amire szüksége van, az gondolom van neki. Esetleg az a dekatlonos narancssárga bézbólsapka ez nem lehet melléfogás. Más nem hiszem.
Horgászat detto. Mondanám hogy valami jóféle damil, vagy etető, de ha veszel neki valami vékony damilt, és közben harcsára horgászik, akkor szar ügy van.
Szerintem vegyél neki vmi DVD-t, vagy valami dumaszínházos könyvet,l és rakj hozzá szaloncukrot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!