Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?...

Mit kérjek karácsonyra? Légyszi segít. Setek, nincs ötletem! Az ár nem számít.

Figyelt kérdés

Az ár nem számít.

14L

2011. nov. 20. 16:06
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jó anyagi helyzetben lenne a családom, és tényleg nem számítana az ár, akkor valószínűleg kérnék egy Levi's biker csizmát, egy jó autót, meg egy Rolex Submariner karórát (durván másfél milla egy ilyen karóra).
2011. nov. 23. 17:29
 32/42 A kérdező kommentje:

Nem akarok jótékonykodni,hülyének néznének a barátnőim.

Amúgy peeeersze,minden kérdés "fake",amit egy olyan lány/nő/férfi/fiú ír ki,aki jobban él,mint az átlag.

Ezt a legkönnyebb írni,de nem gond,amiért ti azt hiszitek,hogy fake,attól én még ugyanolyan jól élek,mint eddig.

2011. nov. 23. 18:25
 33/42 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem kislány, te nem élsz jól. Csak pénzetek van.
2011. nov. 23. 19:02
 34/42 A kérdező kommentje:

De jól élek.

Boldog vagyok,sok embert szeretek és engem is szeretnek,van életcélom és nem kell könyörögnöm semmiért.

2011. nov. 23. 19:08
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom! Rossz ötlet volt, hogy azt tanácsoltam segíts másokon.

Inkább próbálj meg először magadon segíteni. Nagyon rossz irányba mutat emberileg az életed. Nyilván vannak anyagiakra épülő barátságnak gondolt emberi kapcsolataid, de annyira elutasító voltál a segítéssel kapcsolatban, hogy úgy gondolom a pénzen kívül más értékelhető nincs nagyon benned. Ha van, akkor cikinek tartod megmutatni, mert mit szólnak mások, így végleg kiírtod magadból majd az összes emberi jóérzést, és értéket.

A szüleidnek gratula! Megvásároltak egy lelket 14 év alatt, és a szeretet helyére pénzt töltöttek. Élj boldogan, hiszen az vagy.

2011. nov. 23. 19:57
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem, nem te élsz jól, a szüleid élnek jól, neked meg csak mákod van.
2011. nov. 23. 20:12
 37/42 anonim ***** válasza:

17:29-nek:

Ha már óra, akkor legyen egy limitált példányszámú Daniel Roth, vagy mondjuk egy Ulysse Nardin Circus, vagy Dzinghis Khan. 350 000 EUR az áruk körülbelül:D

Kérdezőnek pedig innen gratulálok a barátaihoz, ha égőnek találod miattuk az adakozást. Tényleg kár, hogy egy amúgy vélhetően jóravaló kislány gondolatvilágát és érzelmeit sikerült a szülőknek lerombolniuk...

2011. nov. 24. 10:27
 38/42 anonim válasza:
Szerintem egy Körpanorámás Spinner 360 fényképezőgépet.
2011. nov. 26. 14:00
 39/42 anonim válasza:

tiszta ciki adakozni,másokon segíteni

Mit kérjél a szüleidtől?

Igazi szeretet,milyen boldognak lenni,milyen örülni egy másik ember mosolyának,mikor segítesz rajta(adakozás). Ennyit kérj.

2011. nov. 26. 19:20
 40/42 anonim válasza:
Világkörüli út? Én ezt kérném, ha a pénz nem számítana.
2011. nov. 29. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!