Mit vehetnék karácsonyra a nagymamámnak? Ti mit vesztek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 13:34
1/8 anonim válasza:
Én szárított gyógynövényekből, gyógyteákból készítek egy kis csomagot, ez nagyon hasznos és szerintem nagy siker lesz. Csipkebogyó, hársfavirág, macskagyökér, csalán...
2/8 anonim válasza:
Nagymamának, tekintve, hogy nincs valószínűleg szgépe, készíthetsz egy szép kis fotóalbumot a családi fotókkal.
3/8 anonim válasza:
nekem már nincs nagymamám, de a párom mamijának (már ő sincs:() vettem egy kis tűzhely alakú illatmécsest, amin van kis edényke abban felforr a víz. meg vettem neki olyan bögrét, amibe van teaszűrő betét.
4/8 anonim válasza:
Én egy krém csomagot vettem. Kézzel készített szappan, fürdőgolyó, arckrém és kézkrém van benne.
5/8 anonim válasza:
Azt tapasztaltam,hogy a nagyik jobban szeretik,megbecsülik a kézzel készített dolgokat,mint azokat amiket megveszek a boltban,persze annak is örül,de látványosan jobban meghatódik egy kézzel készített ajándéknak. Ezért idén is kézzel fogok készíteni neki valamit.
6/8 anonim válasza:
4.es vagyok.
Az én nagyim utálja a kézzel készített dolgokat. Jobban örül ha valami hasznosat kap. Pár éve kifejtette, hogy jó, hogy kinőttünk az ovis korból (10, 16 és 22 évesek az unokái), mert édesek a porfogóink, de mégiscsak porfogók. Közös képet úgyis kap évközben, szóval ilyenkor vásárolok azt ami a szíve vágya.
7/8 :) :) :) válasza:
én ilyen drótfát készitettem nagymamáimnak.Szerintem nagyon szép :) [link] (csak én piros,fehér és ezüst szinű gyögyngyökkel készitettem :))
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon jó ötleteket adtatok:)
2011. nov. 21. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!