Mit adsz szeretteidnek karácsonyra?
Én anyukámnak falinaptárat, apukámnak rejtvényújságot egy minőségi csokival, a húgomnak is falinaptárat készítek, mésik huginak krémeket adok és öcsinek kifestőt. :) Barátosnőim plüssállatkákat kapnak. :)
Remélem, nincs tele a hócipőtök ezekkel a kérdésekkel, akit nem érdekel, ne válaszoljon, mert nem szeretem az utálkozós kérdéseket. :) Tényleg kiváncsi lennék, Ti mivel ajándékozzátok meg a szeretteiteket. :))
én inkább vmi hasznosat akarok a családnak amit mindenki használhat egész évben... pl gondolhatnánk turmixgépre, de az már van így még nem tudom mi lesz.
ha igazán jót akarnék adni akkor egy oríték pénz lenne, mivel abból sosem elég :)
Apának rejtvényes könyvet veszek, tesómnak is valami könyvet. A másik tesóm egy téli pizsamát kap tőlem. A barátom sálat és egy új pénztárcát, anya pedig egy konyhai aprítógépet. A barátnőmnek pedig bizsu ékszert és sk. szalvétatechnikás teatartót fogok ajándékozni. Barátom családjának pedig ilyen kis nassolós ajándékcsomagot adok.
További sk. ajándékaim: képeslapok, habkarika és mézeskalács szép dobozban, amihez kedvem lesz esetleg házi készítésű aszalt gyümölcs, vagy valamilyen dísz, ja és az organza virág kitűzők és hajbavalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!