Miért jött divatba, hogy a családok karácsonyi fotókat készítenek, a szőnyegen, a szobában a fával meg kandalló előtt (és így kívánnak boldog karácsonyt)?
Figyelt kérdés
tegnap 21:05
2/7 anonim válasza:
És az miért jött divatba, hogy a családok karácsony előtt elmennek valami random wannabe fotóshoz, aki valami gagyi díszlet előtt csinál róluk pár képet, amit aztán lelkesen osztogatnak facebookon?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen ezekre gondoltam én is, mert ott láttam. És nem tudom eldönteni, hogy fotoshoppolt háttér vagy valami diszlet a fotósnal vagy az otthonuk.
Csak furcsálltam, főleg a kandallót. Olyan, mintha valami amerikai filmben lennének. Nem tudom elképzelni, hogy építtetettek ilyet, mert Magyarországon ez nem annyira jellemző.
Meg ezek az ismerősök úgy tudtam nincsenek anyagilag annyira jó helyzetben, hogy kandallókat építgessenek, de ki tudja...
Szóval olyan fura érzésem van ezektől a képektől.
ma 03:33
4/7 anonim válasza:
Az ilyen háttér nagy valószínűséggel díszlet. Mikor az első ilyent láttam, én is azt gondoltam, hű de jól megy nekik, aztán rájöttem, hogy bérelt helyszín.
5/7 anonim válasza:
Ez nem bérelt helyszín, hanem a fotós helye. Elmész, aztán 20-30-40 ezer forintért készítenek rólad egy sorozatot. Mi is szoktunk menni.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom de eleg hanyinger kelto. Vagy amikor direkt ugy dugnak, hogy abbol decemberben legyen gyerek. Ne mondjatok azt h az nem volt elegge megtervezve...
7/7 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik ez a szokás, így nem követem. Nem maga a kép készítése, készíttetése, hanem hogy azonnal rakjuk fel, hogy lássa a pár szár, pár ezer ismerős. Kicsit úgy érzem, hogy a külvilág felé mutatják a "tökélyt". Az se zavar, hogy egyesek otthon elegáns ruhába öltöznek és leülnek a fa alá. Tegyék. Más meg szabadidőruhában, pólóban van otthon, és nem ül le a fa alá pózolni, nekem ezzel sincs bajom. Kinek hogy tetszik. Az ilyen karácsonyos képek felett gyorsan elsiklok, max ha valaki túl gyakran túl sok ilyesmit oszt meg, azt egy idő után kikövetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!