Csak nálunk ilyen rossz a karácsony?
Nálunk sosem volt megunnepelve a karacsony ugyanolyan volt mint minden nap mindig, nem tudom milyen az igazi karácsony, sosem volt karacson fank ajandekozas se semmi.
Igy nottem fel kiskorom ota.
Meg sajnos az anyagi helyzetunk sem annyira jo volt hogy mar leegett a hazunk, a ruhaim minden.
En igazabol annak is orulnek ha kapnek par ruhat karacsonyra.
Sosem kaptam senkitol sem hogy “boldog karacsonyt” de viszont en mondtam mindig.
Amiota kijartam az iskolat munka keresésben sem vagyok valami jol, minden nap beadom vagy 15 helyre a jelentkezesem es sehol sem kapok munkat. Facebookon, profession, jobs.. stb.. rengeteg helyen neztem munkat, es azt mondjak nincs most munkalehetoseg naluk, vagy hogy csak akkor vesznek fel ha mar volt tapsztalatom a munkaba vagy ha diakmunkara akarok menni.
Most mind ezt ti ugy is kifogasnak veszitek es belem fogtok kotni, hogy lehet talalni munkat csak nem akarsz meg stb.. mar annyi mindenki elmondta ezt hogy engem nem erdekel
Mar annyiszor elmondtam ezt egy csoko mindenkinek hogy mar nincs is kedvem leirni rendesen most is csak par mondatban mondtam el
Nalatok hogy zajlik a karacsony?
Szobámból ki nem jövök, mert idegesítő személyek vannak nálunk. Már 2 napja nem fürödtem beköltöztem vizel és kajával. Mikor kimegyek, egyik 14 évesen(ami már anno, mikor én voltam 14 is gáz volt), hot göthös köhög, aztán puszilgat. Utcán is tapulál és a kezemet fogdossa. (azonos neműek vagyunk.) Ha valami problémám van meg röhög. Ha meg jelzem, hogy vegyen már visszább, megfolyt a "szeretetével". Akkor meg én vagyok a f@§z...
Jövöre elköltözök a gec&be, de ha nem sikerül, akkor a karcsonyt meg a többi szar ünnepet biztos a lelkinyugalmam érdekében máshol fogom tölteni. Életteremet szűkíti be ez az egész "fantasztikus ünnep.".
#3 vagyok ezt leszámítva folyamatos veszekedések vannak, ajándékok nem érdekelnének, de lenne nyugalom és rendes emberekkel körül lennék véve. Apám alkoholista, anyukámnak meg ki vannak az idegei. Aztán folyton egymást cinkelik, ez mellé még fentebb írt személy/személyek is itt vannak. Aztán nagyon boldog a karácsony.
Sajnálom a helyzeted kérdező, csak azt tudom írni, hogy kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!