Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Érdemes műfenyőt venni élő...

Érdemes műfenyőt venni élő helyet? Milyet javasolnátok?

Figyelt kérdés
Minden évben felmerül nálunk a kérdés mivel mind a szállítás mind a befaragás nehezített. De valahogy eddig nem tudtuk rászánni magunkat. Mondjatok pro és kontra érveket. És szívesen fogadnék bevált műfenyőhöz linkeket

#Műfenyõ
tegnap 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Volt már több ilyen kérdés az idén. A műfenyő sokkal környezetszennyezőbb. Tárolni kell. Nincs illata. Előny:nem hullik, nem szúr. (Bár nekem volt egy kicsi még a 90-es évekből, az hullott is és szúrt is, nem levelek, hanem itt-ott a drót)

Én a valódi fenyőre szavazok. Akár vágott akár cserepes.

tegnap 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem VAGY igazi (cserepes), VAGY SEMMI! Olyan müfenyö nincs, ami nem ronda. Emellett hangulata sincs.
tegnap 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Valojaban nem kornyezetkimelobb a mufenyo. Parom a Temurol rendelt es 2 honap alatt nem jott meg Kinabol. Mindenfele szallitgatjak. Ennek meg egy kivagott fa is jobb, amely mikor el megkoti a szen-dioxidot majd komposztalaskor is hasznos. Tudom vannak akik elkezdenek egyutterezni a faval. De higgyetek el, nem kell azokat annyira sajnalni. Nem egy fenyoerdot vagnak ki. A legtöbb műfenyő csunya es nincs illata sem
tegnap 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha annyira szeretitek az élő fenyőt, akkor ne vágassátok ki !!

Egy műfenyő, ami évtizedekig szolgálja a családot, semmiféle kárral nem jár.

Szerintem le lehet tudni mondani egy pár napos élő fenyőillatról, ha ezzel megmenthetsz egy élő fát.

Borzasztó szívfacsaró látni januárban a sok utcára dobott fát! :(

Nálunk feldíszítve be van zacskózva és így karikor csak elő kell venni a műfenyőt és teljesen élethű. Se tűlevél, se faragás, se kínlódás nem kell.

Legjobb döntésem volt anno műfenyőre váltani!

Én anno a piacon vettem egy árustól, mert megtetszett a műfa élethűsége.

Szerintem jobb az ilyesmit nem neten rendelni, hanem személyesen körbenézni, mert akkor nem ér csalódás és meglepetés!

tegnap 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Kültéren a teraszon műfenyőnk van, de látvanyban meg se közelíti a valódit.
tegnap 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!