Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Lesznek olyan boltok, bárok,...

Lesznek olyan boltok, bárok, konditermek ahova Szenteste is lehet majd menni?

Figyelt kérdés
Nem értem miért kell lezárni a világot, mert minden évben "megszületik a megváltó"?

tegnap 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Mert a boltok, bárok, konditermek alkalmazottainak is van családja, szerettei, akikkel együtt szeretnék tölteni az ünnepeket.
tegnap 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
15%

Bár talán nagyobb városokban, boltok helyett benzinkút, mondjuk ahol van Spar expressz még lehet is találni pár dolgot. Konditermek nem hiszem, hogy nyitva lesznek.

Én sem értem, csomóan nem karácsonyozunk, egy két hely igazán nyitva lehetne. Ez is olyan nap, mint a többi, csak többe kerül a hülye hagyományok miatt.

tegnap 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
No, az lemaradt, hogy melyik településen keresel nyitva tartó akármit?
tegnap 14:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Pesten
tegnap 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Szerencsére nem. Karácsony van, az emberek 90%-a a szeretteivel van nem a konditerembe, boltba, bárba akar dolgozni.
tegnap 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
A legtöbb boltlánc délig tart nyitva, mégis szenteste van.
tegnap 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!