Tán nem főben járó bűn, ha a sütik közé sorol valaki egy sütés nélküli sütit!
dec. 15. 03:48
23/32 anonim válasza:
#23 Én nem válaszoltam, sem nem vádoltam senkit bűnnel, hanem kérdeztem, mégpedig normálisan, kedves advent közepin agresszív felkiáltójelekkel rámtámadó, vadul mínuszolgató Kérdező...
dec. 15. 03:54
24/32 anonim válasza:
Én sütöm a tésztáját, mert a nagyszüleim idejében is az volt az alap, így nekem a kekszes csak utánzat. Kakaós kevertből vagy (kakaós) piskótából van a tésztája. Nagy tálcával készül belőle, amennyi egy tepsi kakaós kevert tésztából és a hozzávaló nedves alapanyagokból kijön.
dec. 15. 05:35
25/32 anonim válasza:
Tojás likőr (főzés)
Kráter szelet (sütés)
dec. 15. 09:11
26/32 anonim válasza:
A kisfiammal pozsonyi kiflit csinálunk, mézes krémest, meg linzert :)
dec. 16. 10:08
27/32 anonim válasza:
Mivel nem várunk vendégeket és fontos az alakom, így nem csinálok semmi különösebbet, ilyenkor minden háznál úgyis van kaja bőven, szóval vendéget kajával ki is lehetne kergetni a világból, alkoholt nem iszok, így csak veszek 1-2 ünnepi készkaját, pl. macaront vagy kaviárhoz még valamit. Semmi ilyen bejgli, süti vagy hízlaló dolgok.
dec. 21. 13:40
28/32 A kérdező kommentje:
Ha már sznobkodni akarsz, legalább ne légy buta hozzá. Akkor hízol, ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. De amúgy meg a kérdés így szólt:
Mit sütsz karácsonyra?
Ha semmit, akkor ne válaszolj, mert nem releváns.
dec. 21. 17:06
29/32 anonim válasza:
Sütni palacsintát és vaníliás- fahéjas bundás kalácsot szoktam desszertnek karácsonykor + kókuszgolyó de azt nem kell sütni:)
Kaja a nálunk szokásos, én csinálom, a férjem szerzi be az alapanyagokat, /vágja fel a húst.
30, te mit kötekszel itt? Van amit én sem ennék meg, pedig nem vagyok válogatós. De hogy neked mi kivetnivalód van a palacsintában, meg a rakott káposztában, rejtély..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!