Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Egy 2m 50 cm - es fenyőfára...

Egy 2m 50 cm - es fenyőfára ami eléggé széles kb mennyi dísz kell, hogy szép legyen?

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy el fognak veszni a fán azok a gömbök amiket eddig vettem. Van kisebb illetve nagyobb kb 40? db dísz, illetve égősor és ez a boa/ girland is lesz rajta. Szerintetek vegyek még rá gömböt? Ha igen mennyi lenne az ideális? Akinek hasonló méretű fája szokott lenni neki kérném elsősorban a segítségét. Nem szeretném túlzsúfolni sem, de nagy ürességet sem szeretnék

dec. 10. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Kb 100
dec. 10. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Ma számolgattam én is és valószínűleg tényleg kevés lesz. Bár csak az eleje lesz díszítve mert egy sarokba lesz, de szerintem veszek még díszeket. Köszönöm 😇
dec. 10. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

"csak az eleje lesz díszítve mert egy sarokba[n] lesz"

Akkor nem kell...

dec. 12. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Tegyél rá még szaloncukrot, habcsókot, egyéb nyalánkságot és úgy több lesz rajta a dísz...
dec. 12. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha van girland is, szerintem elég. Nekünk is ekkora fánk szokott lenni, és bár soha nem számoltam meg, mennyi gömbünk van, 40-nél nem hiszem, hogy több lenne. Bár mi szaloncukrot és mézeskalácsot is szoktunk feltenni, ha te nem teszel, akkor lehet, hogy tényleg kéne még valami.
dec. 13. 20:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Szaloncukrot mi is mindig tettünk, idén gondoltam rá először, hogy lehet nem fogok. Viszont kaptunk egy csomót ajándékba úgyhogy lehet mégis lesz rajta az is és akkor telik a fa. Köszi a válaszokat!
dec. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!