Hol lehet ilyen több fotóból álló montás szerű ajándékot csináltatni?
Figyelt kérdés
Google kereséssel próbálkoztam de mindenhol olyat találtam ahol csak egy képre van rátéve több kép stb. olyanra gondolok amikor ilyen érdekesebb elrendezéssel van összetéve mondjuk 5-6 képnyi rendes képkeretben vagy azok mind külön képkeretek csak úgy fúrják fel?dec. 7. 15:35
1/5 anonim válasza:
Vagy kinyomtattatod egyesével a képeket és alkotsz egy olyan montázst, mint szeretnél, vagy szintén a képeket kinyomtattatod és mömax vagy ikea vagy ilyesmi helyeken keresel olyan keretet, amilyenbe beletennéd a képeket.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi azt hittem ezeket árulják igy egybe
dec. 7. 17:12
3/5 anonim válasza:
Szívesen(, hát lehet, hogy valahol olyan is van, csak én nem tudok róla) :)
4/5 anonim válasza:
Nekem ehhez hasonlóm van: VÄXBO IKEA (nézd meg hogy ilyenre gondolsz-e)
Ha ilyesmire goldolsz, ezeket több helyen láttam már: IKEA-ban, Jysk-ben mindig szokott lenni, de KIK, Pepco és Flying Tiger-t is érdemes megnézni szerintem, ott jobb áron lehet néha nagyon jókat kifogni. Nekem több fajta is van, nagyon szeretem őket. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm , erre gondoltam
dec. 10. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!