Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinek mit vettél?

Kinek mit vettél?

Figyelt kérdés
dec. 7. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Csak saját magamnak vettem: kiflit, narancsot, almát, tojást.
dec. 7. 12:05
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Eddig még semmit, még mindig nem tudtam találni megfelelő ajándékot. Lehetetlen eset a családom ilyen téren sajnos.
dec. 7. 13:12
 3/13 anonim válasza:
79%
csak magamnak 1 jegyet egy bulira és 1 tombolát
dec. 7. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Gyereknek játékot, páromnak egy iphonet
dec. 7. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
16%
Csak magamnak szoktam venni
dec. 7. 21:03
 6/13 anonim válasza:
100%
Egyenlőre anyukámnak poharakat és fürdősót vettem, neki még parfümöt tervezek, apukámnak valami közös élményt szeretnék, azt nagyon értékeli, egyik barátnőmnek pedig arcmaszkot, mini tusfürdőket, fürdőbombát és csokit adok egy kis dobozban és pár közös képet nyomtatok neki, egy másik barátnőmnek pedig egy plüsst, gyertyát, csokit és szintén képeket adok. 😊
dec. 7. 23:05
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Senkinek nem fogok semmit. Elég volt ebből a muszáj ajándékozásokból meg ünneplésből. Akinek ami kell megkapja év közben úgyis.
dec. 8. 12:36
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem veszek senkinek semmit, megveszi maganak. Magamnak mar eleg sok mindent, ilyenkor raszanaok egy szazast.
dec. 8. 14:01
 9/13 A kérdező kommentje:
100.000?
dec. 8. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen. De am tenykeg ilyen random unokatestvereknek miert vegyek barmit is? Evente egyszer talalkozunk. Anyam max kap egy parfumot, apam meg valami italt. Nem kell tulzasokba esni. Sajna nekem mas rokonom nincs.
dec. 9. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!