Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szoktatok a karácsonyfára...

Szoktatok a karácsonyfára szaloncukrot is kötni?

Figyelt kérdés

nov. 22. 15:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Már nem szoktunk. Bár férjemnek van mikor olyan kedve van, hogy most akasszunk abból is néhányat.
nov. 23. 13:59
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Nekem mályva színű díszek vannak a fán, ilyen színű szaloncukrot csak kézműves boltból tudtam venni tök drágán. Úgyhogy minden évben ugyanezek a cukrok mennek a fára, ami alatta van, azt meg lehet zabálni.
nov. 23. 14:27
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Régen igen,mostmár nem.
nov. 23. 15:02
 14/22 anonim ***** válasza:
92%
Régen mindig volt, de már vagy 15 éve a fa alá tesszük, nem szeretjük kötözgetni, aztán meg leszedegetni. Úgyis van elég dísz.
nov. 23. 17:29
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Mi gyerekkoromban mindig raktunk. Fölösleges volt, mert állandóan leettük, a papír meg ott maradt a fán. Nem is volt szép és macera volt leszedegetni vízkeresztkor a sok szemetet.

A gyerekeknek mi már egy karacsonyi dobozban a fa alá tesszük. Idén nem veszek, mert csak az oreós Milkát eszik meg, de 3500 Ft-ot nem adok érte. Majd sütök oreós sütit, szaloncukor meg lesz a karácsony utáni kiárusításkor.

nov. 23. 19:04
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Igen, de olyat ami passzol a többi díszhez.
nov. 23. 23:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk, igen, néhányat. Általában piros-arany a fa, nem nehéz színben illő szaloncukrot találni. Akasztó dróttal tesszük fel, az gyors, leszedni is könnyű. Nem eszegetjük le, általában kevés szaloncukor fogy.

Amit nem értek, miért lett bárki is lepontozva. Szerintem a kérdezőnek az is hasznos, ha valaki leírja, hogy ők nem raknak szaloncukrot a fára. Ha valaki a nünüke éjszakai életéről írna, megérteném, ha le lenne pontozva, de itt mindenki a kérdésre válaszolt. Ilyen kérdésre nincs rossz válasz.

nov. 24. 07:32
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

Mióta elköltöztem a szüleimtől nem teszek a saját fámra. Nem is szeretem, csak a férjemnek veszek minden évben, mert ő szereti a zseléset.

Anyukám is alá teszi már csak tálba.

nov. 26. 03:57
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Mikor gyerek voltam mindig a fán volt termeszetessen mindig leettük. Most már én nem rakok a fára csak a fa alá szép karácsonyi tálakban. De igazából csak a nosztalgia miatt veszek szaloncukrot mert egyik gyerek se szereti a férjem meg én szoktunk enni belőle pár darabot a többit a vendégek eszegetik meg.
dec. 4. 11:39
 20/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem, gyerekként sem. Idén pedig én csinálom a szaloncukrot a fiammal, nem csomagoljuk, hanem temperált csokival mártjuk, tálba rakjuk :)
dec. 16. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!