Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A suliban húztunk, de mit...

A suliban húztunk, de mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

Az illető egy 15 éves lány, nem nagyon ismerem. A közösségi médián se sokat találtam róla, csak a profilképét szokta változtatni 🙃

Annyit tudok de az se biztos hogy szereti az animét

Az összeg amit az ajándékra lehet költeni 5000 forint

A válaszokat előre köszönöm 😊

nov. 20. 07:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Póló, bögre valami animés karakterrel.

Csoki.

Karácsonyi dísz, valami érdekesebb, pl. macis, pingvines, stb.

nov. 20. 09:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hord fülbevalót?

Mert pl. Flying Tiger-ben vagy Claire's-ben vannak tök jó fülbevalók. Karácsonyosok, meg csomó különlegesebb.

nov. 20. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Komolyan egy osztályba jártok, és Instán kell megnézni, mit szeret?
nov. 20. 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, mivel idén kerültünk egy osztályba (9. osztály), és ő is visszahúzódó én meg pláne🙃
nov. 20. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Vegyél neki egy Green Day CD-t.
nov. 20. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem tudsz róla személyesebbet, csak olyasmit vehetsz, ami nem nagyon személyre szóló. Édesség, gyümölcskosárka (aszalt), könyv, társasjáték.

Valami karácsonyi dekoráció: gyertya, lámpa, díszgömb, ajtódísz, csilivili, amit a karácsonyfájára tehet. Direkt karácsonyi témájú VICCES kesztyű, sál, zokni. (Ezek kivételek a bizalmas ruhanemű alól.)

Semmiképpen sem lehet az ajándék ilyen ismeretlennek kozmetikum, ruhanemű, bizsu, ékszer - ezek mind személyes, bizalmas dolgok, amit a barátnőnknek vehetünk.

nov. 21. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja: és itt a kiváló ALKALOM, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, ha már osztálytársak vagytok és gátlásosak...
nov. 21. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kizárólag finomságokat szabad venni, tapasztalatból mondom.

Bármi más használati vagy egyéb tárgyat veszel, 100%, hogy nem fog neki örülni, mert pont nem fogod eltalálni az ízlését.

Én pl ilyen alkalmakkor mindig valami olyat kaptam, amiről ordított, hogy kicsit se ismer engem az illető.

Viszont édességet szét tudják egymás között kínálgatni, falatoznak, és mindenki boldog.

nov. 21. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Illatgyertya,csoki,bögre.
nov. 23. 18:25
 10/10 anonim válasza:
smink, alkohol, meg egy szeretot melle dobhatsz
dec. 24. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!