A kérdező szavazást indított:
Meglepetés legyen.
Az legyen, amit kértem.
Nekem nem kell ajándék.
13 szavazat
1/2 SZTANN válasza:
Az ajándékozás általában és lényegében a MEGLEPETÉSRŐL szól. Szeretteinknek valamit ajándékozunk, aminek nem az ára a lényeg, hanem, hogy ÖRÜLJÖN neki. (Ha előzetesen valami komoly kérése, kívánsága volt, akkor az is lehet az ajándék - én olyankor is mellé tennék egy apró kis meglepetést.)
2/2 anonim válasza:
Mindenképpen meglepetés legyen.Volt már úgy, hogy kértem valamit, azt mondta a párom, nem hiszi, hogy meg tudja venni, és meglepetésként csak megvette. Ha nem meglepetés, nem ér semmit az ajándékozás semmikor sem.Születésnapkor sem. Azt kb. lehet tudni,hogy ki mit szeretne, év közben csak mond valamit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!