Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tervezel belföldi vagy külföld...

Tervezel belföldi vagy külföldi utazást karácsony környékén?

Figyelt kérdés
Mikor és hova? Inkább itthon töltöd a karácsonyt és utána utazol, a két ünnep között, vagy inkább előtte az adventi időszakban? Vagy magát az ünnepet töltöd máshol? Inkább wellness-re vágysz vagy más ország karácsonyi hangulatára vagy kíváncsi? Gyakran utaztál már ilyenkor vagy ez lesz az első?

szept. 29. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én novemberben utazok az USA-ba, ennyi. Karácsony körül nem megyek sehova. Nem tudom, szerintem sokkal nyugodtabb karácsonykor otthon.
szept. 30. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Én (27 vagyok) úgy nőttem fel hogy a karácsony a család ünnepe, karácsonykor mindig együtt volt a nagy család. Bár nekünk anno nem is volt sok pénzünk, nyaralni sem jártunk soha. Felnőttként is ez maradt meg bennem, igazából mindig várom a karácsonyi időszakot,a sütést, főzést, fát, díszítést stb. A szilveszter pedig sosem érdekelt különösebben, életemben egyszer voltam buliban, amugy otthon, illetve színházba szoktunk elmenni párommal.

Tavaly volt elöször olyan, hogy karácsony után dec 27-jan 1 között elutaztunk, Görögországba. Sokszor voltunk már ott, inkább nyáron vagy kora ősszel, érdekes volt így télen menni az ünnepekkor. Jó volt. Bár ehhez hozzátartozik, hogy én eddig minden évben dolgoztam a 2 ünnep között (természetesen ilyenkor a gyerekes családok mennek szabira...), tavaly volt az első alkalom hogy el tudtam menni.

Mivel idén egész jól jön ki az ünnep, meg is beszéltük párommal hogy dec 27-29 között elmegyünk egy wellness szállodába. Ő szíve szerint a karácsonyt is ott töltené, de én abból nem engedek, az a családé :)

okt. 1. 03:09
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

Előző vagyok.

Párommal már 3-szor voltunk Amerikában nyaralani, de mindig nyáron. Egyszer szívesen kimennék decemberben is az ünnepekkor, nagyon kíváncsi vagyok hogyan nézhet akkor ki. Tényleg olyan-e mint a filmekben. Ezért "feláldoznék" egy családi karácsonyt.

okt. 1. 03:16
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Igen tervezek. Henningsvær-erbe megyek.
okt. 2. 15:44
 15/17 anonim ***** válasza:

"Tervezel belföldi vagy külföldi utazást karácsony környékén?"

Nem tervezem egyiket sem.

Párom tesójáékhoz megyünk látogatóba, de az csak egy nap és 80 km. Ennél több utazást nem tervezek, nem is szeretnék.

"Inkább itthon töltöd a karácsonyt és utána utazol, a két ünnep között, vagy inkább előtte az adventi időszakban?"

Egyik sem. Nem szoktam decemberben utazni.

"Inkább wellness-re vágysz vagy más ország karácsonyi hangulatára vagy kíváncsi?"

Egyikre sem vágyom. Nekem itthon a legjobb karácsonyozni.

okt. 3. 16:12
 16/17 NPeti11 ***** válasza:
nem!
okt. 3. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
67%

El nem tudnám képzelni a karácsonyt egy szállodában. Nekem annak nagyon nyár feelingje lenne és sokkal inkább érezném magam egy elcseszett balatoni nyaraláson.

A karácsony otthon jó.

okt. 4. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!