Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Jó boltok, amik klassz,...

Jó boltok, amik klassz, minőségi karácsonyi díszeket árulnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még sokára lesz karácsony, de nekem ez a kedvenc ünnepem és általában októberben már el kezdek készülődni (kérlek ezért ne nézzetek le), szóval érdekelne, hogy tavaly vagy azelőtt ti hol szereztetek szép vagy éppen cuki, jó minőségű karácsonyi díszeket (fára, ajtóra, polcra, stb.).

szept. 7. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Én őszintén szólva Tescoban😅

De ott még remélem nincs karácsonyi dekor🙃

szept. 7. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Obi, xxxlutz
szept. 8. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit drága, de a Tiger-ben jópofák vannak :D
szept. 8. 13:24
 4/8 Szabi15 válasza:
89%
Van karácsonymúzem Szentendrén,egész évben nyitva van, és vásárolni is lehet, ha te is egy karácsonyember vagy és még nem voltál ott, mindenképp érdemes ellátogatni
szept. 9. 04:29
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Tediben, KIK-ben már javában vannak karácsonyi díszek, és naponta szaporodnak is. Mondjuk Tediben már augsztusban is lehetett kapni Halloweeni / őszi dekort, de most már a karácsony viszi a primet.

A KIK-ben meg az a jó, hogy bár kiraktak új díszeket, DE mindeközben lehetett akciósan is kapni, ugyanebben a témában akár 100 FT-ért (!!!), is dolgokat, úgyhogy én inkább abból vásároltam be többet. Az akciós dolgok 300 és 600 között mozogtak a rengeteg 100 Ft-os cucc mellett. És a 100 FT-ba kerülő dolgok közt voltak porcelán fenyők, angyalszobrok, télapó zoknik, matricák, szarvas figurák, adventi naptár számozott csipeszek, képeslepok, hogy csak néhányat emeljek ki. Ezek többsége pedig többször is felhasználható, alig volt sérült dísz, bár azok is helyre hozhatók, felújíthatóak.

szept. 9. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Én Kikában/xxxLutz-ban vettem eddig a legszebbeket, amik nem olyan gagyi hatásúak.
szept. 9. 09:23
 7/8 NPeti11 ***** válasza:
100%
Obi és XXXLlutz, bár az utóbbi drága, viszont gyönyörű díszek kaphatóak náluk.
szept. 11. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Fára Szentendre és Tárnok, Szabó üveg.
szept. 17. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!