Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen filmet néznétek újra...

Milyen filmet néznétek újra idén karácsonykor? Meg ajánlotok olyan karácsonyi filmet, ami nem klasszikus, hanem friss?

Figyelt kérdés
2024. aug. 8. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%

Az élet csodaszép

Hóbarát

Igazából szerelem

Holiday

Rossz anyák karácsonya 2.

Megjött Apuci 2.

Grincs

Sajnos olyat, ami mostani, nem tudok ajánlani.

aug. 26. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Last Christmast imádom! Tavaly meg is néztük egy picit szomorú sajnos. Holiday meg örök klasszikus karácsonyi nálam.
szept. 3. 10:42
 13/14 NPeti11 ***** válasza:
87%
Télapu 1-2-3, Resszkessetek betörők1-2, Grincs,
szept. 11. 09:30
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

#9 vagyok. Amiket írtam, azok is egész jók (szerintem), de kifejezetten arra válogatva, amit a kérdező írt: “ami nem klasszikus, hanem friss”

Viszont amúgy én is inkább a klasszikusabb vonalat kedvelem, főleg a ‘90-es és 2000-es évek filmjeit, karácsonyi filmekből meg aztán főleg!

A Holiday nekem is örök kedvenc filmjeim egyike, bár abban kevesebb a karácsonyi feeling, inkább csak a legvégén van, ezt én inkább csak szimplán a romantikusak közé sorolnám, de hát nézőpont kérdése.

szept. 12. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!