Nem fura, hogy a sok varakozás után milyen gyorsan eltelnek az ünnepek?
Én már november óta készülődtem szépen folyamatosan. Előszőr díszítés, adventi koszorú, a fa már állt advent előtt is, karacsonyi filmek és zenék is mentek. Persze közben dolgoztam, barátommal is voltam, be kell nagyon osztani az időt, mert karácsonyi vásárokba is mentünk 3 országba is. Aztán persze szüleimmel is sokat készülődtünk. Utolsó hét volt a legkeményebb, mert még dolgoztam csütörtökig, aztán kezdődhetett a faállítás, főzés-sütés, csomagolás. 24-25-26-án ilyen 5-6 órákat aludtam max. Utána wellnesseztünk picit, majd már itt volt a szilveszter.
Tegnap este ahogy néztem mar a vásárok is elkezdtek bezárni. Mondom mi a bánat? Tudtommal vízkeresztig, vagy gyertyaszentelőig tart az ünnep, ennyire fontos a kereskedelemben ez? Hát látom xd
Am barátom is fura picit. Ő ilyenkor vásárol be mindent a kövi karácsonyra, mert most olcsóbb. XD hát jó, nekem valahogy ez érdekes. Nekem kell a karacsonyi vásárláshoz az ünnepi meghittség, hangulat.
Hogy látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!