Mit ajándékozhatnék neki?
Sziasztok,
A barátommal viszonylag friss a kapcsolatunk, és nem igazán van ötletem, mit ajándékozhatnék neki. Mivel a héten találkozunk, csak most fogunk karácsonyozni együtt.. Eddig próbáltam kitalálni valami jót neki, de kicsit kétségbe estem:D
30 éves, imád társasozni, kirándulni, és leginkább a hasznos ajándékokat kedveli..
Jelenleg arra gondoltam, hogy vennék neki valami társast, de ezekben nem vagyok annyira otthon. Van ötletetek ezzel kapcsolatban? Illetve hol tudok beszerezni ilyet Pesten?
A másik ötletem valami márkásabb, meleg pulcsi lenne… meg ezekhez valami apróság. Ti mit gondoltok?
Budapesten több társasjátékra specializálódott üzlet is van. (én a Szellemlovasban jártam már). Amelyik neked jobban kézre esik. Bármelyikben biztos tudnak neked segíteni.
Én is a társasjáték mellett tenném le a voksom.
Nem tudom, hogy még aktuális-e, de jövőre biztosan az lesz újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!