Kinél hogy telik majd a Karácsony? Otthon lesztek? Lesz aki egyedül tölti az ünnepeket, mint én?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, nekem ez teljesen jó így. Szeretek egyedül Eni és azt csinálni, amihez éppen kedvem van.2023. dec. 18. 19:22
11/11 anonim válasza:
Most jött meg Kínából az Stm32 Blackpill nevű csodám. Arduinót és RP2040-et már programoztam, ez egy másik állatfaj. Van 12 bites AD konverter benne. Kíváncsi vagyok, rá tudok-e erőltetni egy valamilyen video kimenetet. A raspinek hardverből lehet a PIO-ját b*sztatni, protokollt beégetni, ennek az nincs, de feleannyiba került. A robotfűnyírómból szeretnék majd önvezető drónt építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!